Keniavu Bebeğim 4 buçuk aylım inanılmaz salyası akıyor heralde diş çıkarıcak önerisi olan var mı kızlar bide diş ağrısına ne iyi gelir kehribar kolye aldık zamanla belki faydası olur
Zumra_ Keniavu bizimde o zamanlar salyası akıyordu artık inanmıyorum ben salya akıyo hadi diş geliyor alakası yok 10 aylığız hala dişimiz yok bebekten bebeğe değişiyor o ayrı kehribar kesti bizim salya olayımızı
Lilababymom Keniavu salya akmasi biraz da tükrük bezlerinin aktive olmasıyla alakali bu dönemlerde yutkunma becerileri olmadığı için dışarıya akıyor. Tabi dişte olabilir benim bebeğim 5 ay 6 günlük suan 2 aydan fazladır salyasi akıyor diş konusunda da henüz görünen bir şey yok
Aselbade Ya kizlar bu kehribar kolyeler tehlikeli degilmi bana hediye geldide kullanmaya korkuyorum taksam bisey olurmu acaba
Keniavu Aselbade yani zararı kopma tehlikesinden ötür olabilir kolyenin ama zararı olduğunu duymadım başka türlü
Keniavu Aselbade şimdiden takmaya başlarsanız sorun olmaz ama büyüdükçe farkına vardıkça çekiştirme olasılığı daha yüksek