Aslanbilal Elifffinnnn111 ilk başta meme ucunu alıyor ama zaten ilk 2 dakika ölüyorum sanki ,sonrasında kahverengi yeri tamamen alıyor acı da hafifliyor o zman nasıl öğreteceğim ki
Elifffinnnn111 Aslanbilal ağzını kocaman açmasını sağlayın o ağzını açınca siz tutturun kahverengi yeri
Aslanbilal DuyguveSarp benim aldığım gumus kapakta içine krem suremnize gerek yok diyor o yüzden hiç denemedim bide böyle deneyeyim insallah etki eder sagolun :)
DuyguveSarp Aslanbilal bence kıyafetle teması kestiği için etkili evet ama kremle daha çabuk iyileşiyor
MehZey Aslanbilal zamanla geçiyor ağrısı alışıyorsun ben en uzun uyuduğu saatte hametan pomad sürüp göğüs pedi takiyordum iyi geliyordu
Aslanbilal Nefesinannesizehra streci de denedim ama sütümle beraber hep nemlendi öyle de çok acıdı teşekkür ederim
zey-ni_55 Aslanbilal kantoron yağı ve hametan bazen tek tek bazen iksini bir sürdüm 2 güne geçti cok şükür
Aslanbilal Seymaslan ayva çekirdeğini çok duydum ama bi tek onu denemedim,sağiyorum sütümü arada biberonla veriyorum çünkü emziremez hale geldim artik
Hilaltoklucu Aslanbilal kesinlikle ayva cekirdegini dene ilk surmede o ferahligi hemen anlicaksin aglaya aglaya emzirdim gunlerce denemedigim sey kalmadi doktorum onermisti bana ayva cekirdegini sayesinde rahatladim .
Seymaslan Aslanbilal dene bende öyle olduydum sonu mastit oluyor ucu çatlak olduğu için ter üst üste sürekli emmesi gerekiyor yaralar sürekli ıslanıyor faydasını görürsün inşallah
idilolo Aslanbilal aynı ben, yarın ebeye göstereceğim. Farklı bişey söylerse haberdar ederim, emzirme kabusa dönmeye başladı, yarılmış resmen
Aslanbilal idilolo Allahım bize yardim etsin şifa versin insallah ben sordum ebeye çay süzgecinin saplarini kesip göğsüme koymami söyledi hava alması için henüz deneme fırsatım olmadı ama
Seymaslan Aslanbilal doğumdan sonra gerçekten emzirme yara derken sütyen takmak lüx oldu ☺️ Ama sen her emzirmeden sonra orası hava alsın havayla temas etsin yaralar çatlaklar