FulYasin Bu mamayı kullanan anneler var mı acaba , varsa olumlu olumsuz yönleri nelerdir. Bilgi verirseniz çok sevinirim anneler , şimdiden teşekkürler 😊
ikos58 FulYasin butun mamaları kullandımZ. Oglum kolık ona ragmen harıka bır mama dogdugundan berı kullanıyoruz
Ceydef Merhaba ben kızçeme golden goat kullanıyorum kilo alımı iyi doktorumuz boy kilo sıkıntı olmadığı söyledi içebiliyo mamayı reddetmiyo ilk aptamil aldık onu emmedi golden goatı içebiliyo bi sıkıntımız yok kabızlık vrya ishalde olmadı çok şükür biz kızçemle memnunuz
FulYasin Ceydef Bende yeni başladım , kokusu falan çok güzel diğer mamalar gibi kötü kokmuyor , birde çok doyurucu oğlum çok sevdi gelişiminide güzel etkiler inşallah. 🤗🙏🏻
Pelrenc Ben de 1 aylıkken başlamak zorunda kaldım. Gayet memnunum.hamileyken mamaların hepsini araştırmıştım vermek zorunda kalırsam birini seçeyim diye.golden goat keçi sütü bazlı olması açısından ilgi çekti. İnek sütü alerjisi imkanı yok. İçeriğine güvendim şeker yok.karbonhidrat-protein-yağ değerleri bakımından anne sütüne en yakın mama. Palm yağı yok. Kokusu güzel,keçi gibi kokmuyor. Kabızlık veya ishal yapmadı. Diğer mamalar gibi kof kilo yapmıyor. Biberonda iyi çözünüyor,bazı mamalar gibi puding kıvamında değil. Kendi sütümün tadına bakmıştım,tat olarak da anne sütüne baya benziyor.benim bebeğim direkt aldı.hatta anne sütü verdiğim zamanlarda anne sütünün hemen ardından verirdim hemen alırdı sıkıntı olmadı. Kansızlık yaptığını söyleyenler var fakat bebeğimin kan değerleri iyi.inanmıyorum ben ona. Bu mamayla büyüdü yeğenim şimdi 4 yaşında ve hiç bir problemi olmamıştı. Ben kendi adıma tavsiye ederim.tabi ki bebeğinize uygunluğu konusunda yine de doktorunuza danışın derim.
FulYasin Pelrenc Bende almadan önce çok araştırdım , çok memnun kalınan bir mama aldım oğlumda çok sevdi bakalım şimdilik bir sıkıntı yok😊