Busrademiir Kızlar bebeğim emerken çok hızlı emiyor sanki hiç emmemiş gibi emiyor ama ac olduğu için değil, hava yutuyor sürekli ve yuttuğu için tıkanma yaşıyor ben bu durumu nasıl çözebilirim? Ilk çocuğum biraz galiba yapamıyorum mu diye düşünüyorum kendimi suçluyorum.
ZeynepAda Busrademiir canım belki sütün çok fazla geliyordur agzına çok oldugu içn oda hızlı emmek zorunda kalıyordur.çok mu dolu göğüslerin ?
PelinKaraca Busrademiir sütün hızlı geliyordur canım. İşaret ve orta parmağınla makas yap göğsünü akışı yavaşlasın.
Busrademiir ZeynepAda Evet aşırı şekilde dolu göğüslerim artık göğüslerimi ellerimle sağıyorum ama tükendim bu durumdan azalması için ne yapabilirim başka böyle olması beni çok korkutuyor
ZeynepAda Busrademiir bnm de aynı şekildeydi cnm sürekli elektrkli pompoyla sagıp rahatlatıyordm sonra emziriyordm.bir aydan sonra rahatladm .kaç aylıktı bebgn ?
Rimaasaf Busrademiir YouTube izle bebeğini göğüsunuzde dik pozisyonda emzirme hem gaz yutmaz hem de genizi nesüt kacmaz
ZeynepAda Busrademiir daha çok yeni cnm bi aydan sonra düzelecek inşallah ama sık sık sagıp rahatlat göğüslerini mastit olmasın hem de rahat emsin bebegn
ZeynepAda Busrademiir daha çok yeni cnm bi aydan sonra düzelecek inşallah ama sık sık sagıp rahatlat göğüslerini mastit olmasın hem de rahat emsin bebegn
Busrademiir ZeynepAda Elimden geldikçe sağıyorum zaten sağmaya kalmıyor kendi de akıyor çok yorucu bir şey ya
ZeynepAda Busrademiir kesinlikle iki çocugumdada yasadım nefret ediyordm sagmaktn .ama çok şükür ki sütümüz fazla diye şikayet ediyoruz hiç sütü gelmeyenler var 🙏
eylulb Emzirmeden önce biraz sağarsan ya da dik pozisyonda emzirirsen tıkanmayı önleyebilirsin kuzu. Benim kızım da çok tıkanıyodu ama alıştım artık nefesinden ne zaman tıkancağını anlayıp çekiyorum ağzından sakinlesin diye 😂