GizemBirce Kızlar bu isilik ile başımız dertte bir türlü geçmedi. Var mı bu durumu yaşayan nasıl çözümler buldunuz
Cheddar GizemBirce tuzlu su iyi geliyo. Tabi şuan tatilde olduğumuz için bunu deneyimledim. Bir de sudokrem hemen söndürüyor. Her gün duş aldırıp nemlendirici bi krem kullanabilirsiniz
Darkrosewater GizemBirce nerelerinde var benim kızımın yüzü ve sırtı nokta nokta kırmızı kabardı azıcık kol ve bacaklarda da var dünden beri duş aldırdım biraz söndü gibi ama yine oldu acile götürdüm alerji mi diye sıcaktan gibi duruyor dediler isilik mi acaba bilemedim
Bgmbgmbgm GizemBirce duş aldırıyorum günde 2 kere filan.. losyonluyorum iyice. Cildiyeye götürdük, krem filan sordum. İsiliğin Aşırı terlemeden kaynaklandığını, terlemeyi azaltmadıkça geçmiceğini söyledi.. hiç bişey fayda etmez dedi
GizemBirce Hergün duş aldırıyorum hametan sürdüm, Bepanthol sürdüm, sudocrem sürdüm ama hala devam ediyor. Nemlendirici dediğin hangi krem mesela
Seda321 GizemBirce sabah akşam yıkıyorum. Isılık yerlerine salatalık ve nişasta su karısımı yapıp pamuk ile sürüyorum hemen söndürüyo iyi geliyo doktorum öle tavsiye etti deneyin 👍
Lore Duş aldırırken şampuan sabun kullanmayın onuda hergün kullanmak isilik yapar haftada bi sampuan kullanın
Okyanustakibulut GizemBirce cetaphil krem ve doktorlar özel yazıyor dermatit egzama kremi iyi geliyor
cevikoznur95 GizemBirce hergun ılık suyla banyo ve doktorumuz hamazinc krem verdi çinko içerikli o geçiriyor