Poner Kizlar bebegim 5 ay 20 günlük normalde gunde 1 2 defa mama veriyorum kucuk kutu 1 ay gidiyo yeni kutu alacagim ama 10 gunde bitmez o yüzden 2 numaraya mi gecsem ya da 1 numara alip 1 ay daha onu kullansammi doktora soran basina gelen oldumu
Dilaraciftci1 Poner 2 numaraya tam 180 günü doldurduğunda geçmelisiniz hesap ederek ne kadar giderse elinizdeki o şekilde alın derim
Poner Dilaraciftci1 bunu doktor mu soyledi bi yerde mi okudunuz acaba suan 165 günlük 1 alip bitene kadar devam etsem 190 günlük falanken 1 nunara icilmezmi acaba hala sorun olurmu ki kafam karisti
EfeveMert Dilaraciftci1 Poner 5 ay 2 gunluguz 2 numaraya 180 gunu doldurmadan gecme dedi dr umuz bagirsak florasi ile ilgili sıkıntı çıkabilir dedi kabızlık ishal kusma gibi
Dilaraciftci1 Poner evet bende 2 numarays girerken çok araştırdım en son doktoru aradım 180 gün dolduysa geçin demişti çünkü ondan sonrası 1 numara gerekli protein ve enerjiyi bebeğe vermiyormuş 2 numara ayına göre olması gereken besini ve enerjiyi veriyormuş daha herketli odukları için
Poner EfeveMert ya evet iste bi zarari olurmu onu merak etmistim bu benin 2. Bebegim masada bazi şeylerin tadina bakmaya 1 er damla baslamistik 5 ayda da ek gidaya basladik ama arada formül mamada devam etmek istiyorum gunde 1 öğün falan
Dilaraciftci1 EfeveMert evet 180 gün olunca geçilmesi gerekiyor ama arkadaş şuan elinde mama olduğunu söyledi 10 gün gideceğini söylüyor yani 180 gün dolmuş oluyor bir sonraki mamayı 2 numara alması gerekiyor öncesinde kullanılmaması gerekiyor zaten
EfeveMert Poner drunuza danisin muhakkak cunku her bebek biriciktir bizde sorun olmaz ama sizde olabilir aman diyim
Ggzde Poner mama açıldıktan sonra 3 hafta içerisinde tüketilmesi gerekirmis bana doktorum öyle söylemişti 1 ay gidiyor demisiniz gecmeye gelince evet bende sizin gibiydim geçtim 2 numaraya
GiybetReis Poner riske girmeyin küçük kutu 1 numara alın. Kalanını sağlık ocağına felan bırakırsınız ihtiyacı olana verirler.