burcu_bu Kızlar merhaba sizlere akıl danışmak istediğim bir konu var. Biz hipp 1 kullanıyoruz. Bebeğim 2 aylık. Malum fiyatlar çok yüksek. Eşimle bu konuda tartışıyoruz. Doktor önerisiyle hippe başladım ve araştırdığımda içeriği en temiz anne sütüne en yakın mama oldugunu öğrendim. Eşim bebelaca gecelim diyor. Fiyatı uygun oldugundan ötürü. Sizce nasıl yapmalıyım??
Ogulcan burcu_bu valla canım bi zaman sonra gerçekten yetişilmiyor bizim mamamız raporlu ücretsiz alıyoruz ama bez ıslak mendil derken bide mama parası ödesek yanmıştık
Asyayse burcu_bu belki bebeğiniz bebeler sevmeyecek. oyle düşünmeyin tabi ki hipp organik mama ve içerikleri ile meşhur fiyatı da ona göre vebde kızıma 10 ay hipp kullandim ama mecburdum da zaten kabiz oluyordu diğer mamalarda. zamanla sma aptamol falan geçtim. bebek hangi mamayi seviyorsa iyi mama ofur. Bende cok içerik araştırması yaptım adı belli olan marka olan mamalarin yüzde 90 inin içeriği birbirine çok çok yakın içiniz rahat olsun lütfen.
Adnsare_p burcu_bu Canım bu aylarda hipp kesinlikle tavsiye ederim en azından bir ay daha kullan gaz sorunu kaka sorunu yaşamamak için rahatlatıyor iyi bir mama daha sonra bende Bebelac golda geçiş yaptım sıkıntı yaşamadım ama en az üç buçuk ay kadar daha hipp tavsiye ederim
Dyg_snsl @burcu_bu geçmeyin canım en iyisi hipp ve sma bebeğinin sağlığı gelişini söz konusu herşeyden kıs ama bebeğinden kısma tavsiyem
Musam Nurgrvn bende bugün aptamilden bebelac golda geçtim sıkıntı yaşadınız mı gaz sorunu ya da kabızlık vs
Gizemhzl Nurgrvn merhaba bende yeni basladım cok köpürüyor birde paketi yeni actım 4 5 günlük kesnlikle nem almadı ilk günden beri tam çözünmüyor gibi geliyor önce suyu sonra mamayı koyuyorum acaba derecesini mi ayarlayamıyorum mamayı atarken bir öneriniz var mıdır.
Ogulcan Nurgrvn canım benim oğlumun süt alerjisi var normal mamalarda laktoz var özel mamalarda yok bu durum sağlık sıkıntısı olarak değerlendirildiği için devlet karşılıyor bizim mamamızı normalde para ile alsan diğer mamalara göre daha pahalı oluyor bizim aylık 8 kutu hakkımız var
Aley_ burcu_bu Ben sma kullanıyordum, bebelac denemek istemiştim ama onunla doymadığını farkederek geri smaya dönmüştüm, her bebekte aynı etkiye sahip olmuyor her mama bu yüzden deneyip gözlemlemeniz daha iyi olur gibi.
Nurgrvn Musam kabızlığı geçti Bebelac gold gazlı bebekler için üretilir diyorlardı gerçekten de öyleymiş gaz problemi bitti çok şükür
Eesay burcu_bu 10 ay kadar hipp combiotic verdim. Çok güzel bir mama gerçekten. Ama 3 numarasına geçince ne oldu bilmiyorum içmedi oğlum ittirdi hep. O yüzden Bebelac Gold aldık. Onda da hiç sorun yaşamadık gaz, kabızlık olmadı.🌸
Keskeuyusamm 8 aydır hipp kullanıyoruz. Ama ne eşim ne ben bir kere bile acaba başka bir mamaya geçsek mi diye düşünmedik,düşünemedik. Bence fiyatından bile belli ki aralarında çok fark var. İçerik olarak. Bence her şeyden kıs ama mamasından kısma.
Nurgrvn Gizemhzl canim calkaliyor musun kaşıkla karıştırmani tavsiye ederim birde mamayı çok sıcak yapma
Gizemhzl Nurgrvn önce mamayı koyunca mama dibe yapısıyor. Çalkalayımca yine tam erimiyor. kasık kullanmamıstım kasık deneyim cok tesekkür ederim