adm Hamilelik ve doğum sürecinde en önemli meselelerden biri doktor seçimi. Bu noktada hem doktor isimlerine erişmek hem de diğer annelerin doktor hakkındaki değerlendirmelerini görmek annelerimizi mutlu eder diye düşündük. http://mutludogumlar.com adresine girip ister doktorunuzu derecelendirebilir isterseniz de doktor tercihi için yararlanabilirsiniz. Özellikle tecrübeli Happy Kids annelerinin değerli yorumları taze Happy Mom annelerine yol gösterecektir.
MihmininAnnesi adm Hastanem Haydarpaşa Numune Hastanesi-Doktorlarım Hasan Süt, Füsun Vural ve Hasene Özçam :))
Eldarwenn adm surp pırgiç ermeni hastanesi doktorum Ağavni Tezenli Nergis ❣️ Dünyanın en iyi doktoru olablr 🥰 her ay hem bebeğimi hemde onu görmeye gidiyodum. Şuan özlüyorum bile denebilr 🙈
yldrm986 İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorsanız kesinlikle Yenibosna Nisa hastanesi,Dr Derya Kanza GÜL öneriyorum.Harika bir doktor ❤️
FiE Arama yerine doktor adını yazsak şıp diye derecelendirsek. 75 sonuç var biraz zaman alıyor bulmam. Buraya yazayım en iyisi. Sınav Koru Hastanesi Operatör Doktor Hüseyin PEHLİVAN bir tane, kral, can, en iyisi😍
Hamster Kuzum_ gercekten iyi birimi tavsiye ediyormusun benim haziranda dogumum var gebelik takibim orda
yldrm986 Merlin varujan beyi tanırım çok kibar bir doktor,ben de hemsireyim Bakırköy de özel bir hastanede beraber çalışmıştık, hastaları çok memnundu 👏🏻
Yagmurmert Merlin çamlıkta belma hanımda çok iyi doktordur. Senelerdir hem annemin hem benim doktorum. Ben antalyaya taşınmama rağmen hala bişi oldugunda kendisini ararım sorarım. Bana antalyada dış gebelik dendi. Kendisinin sakin güzel açıklamalarıyla sonucu bekleyip gördük ki değilmiş. Şuan kızım 4bucuk aylık bile☺️
Defnesmom Avicenna Umut hastanesi doktor Sibel demir normal doğumları çok daha eğlenceli ben sezeryanla doğum yaptım normal doğum yapmış gibi ayağa kalktım inanılmaz güzel bir doğum geçirdim sezaryen olmasına rağmen iki ayda dikiş izim tamamen silinmişti Çok sakin soğukkanlı tecrübeli bir doktor tavsiye ederim
denizyildizi adm mükemmel bir doktor. İstanbul Şişli https://instagram.com/opdrosmanozyurt?utm_source=ig_profile_share&igshid=qhh4p06nfekb
Kubraozdmr Eğer Avrupa yakasındaysanız Esenler Medipol Hastanesi Yrd.Doç.Dr Burcu Aydın Boyamayı kesinlikle tavsiye ederim👍🏼normal Doğum yaptım hem hastanenin ebeleri hemde doktoru süper pilates topu ve duşta sancı çektim dualarla Destekleri sayesinde Doğum yaptım