Hamilelik ve doğum sürecinde en önemli meselelerden biri doktor seçimi. Bu noktada hem doktor isimlerine erişmek hem de diğer annelerin doktor hakkındaki değerlendirmelerini görmek annelerimizi mutlu eder diye düşündük. http://mutludogumlar.com adresine girip ister doktorunuzu derecelendirebilir isterseniz de doktor tercihi için yararlanabilirsiniz. Özellikle tecrübeli Happy Kids annelerinin değerli yorumları taze Happy Mom annelerine yol gösterecektir.
adm Android cihazlarda açılmıyor. Ne güzel iphonda açılıyordu herşey.
adm Doktorum Şebnem Önsel Işık, bitanedir 😊❤️
adm açılmıyo link
adm Hastanem Haydarpaşa Numune Hastanesi-Doktorlarım Hasan Süt, Füsun Vural ve Hasene Özçam :))
adm surp pırgiç ermeni hastanesi doktorum Ağavni Tezenli Nergis ❣️ Dünyanın en iyi doktoru olablr 🥰 her ay hem bebeğimi hemde onu görmeye gidiyodum. Şuan özlüyorum bile denebilr 🙈
adm kanuni sultan Süleyman hastanesi pınar Yalçın Bahat
adm gaziantep medicalpark abdullah göymen tek geçerim 😻
adm mükemmel bir doktor. İstanbul Şişli https://instagram.com/opdrosmanozyurt?utm_source=ig_profile_share&igshid=qhh4p06nfekb
adm Diyarbakır Memorial hastanesinde Neval Yaman Görük 🥰🥰
adm listede doktorumun ismi yok halen hastanede aslında unuttunuz heralde
adm anadolu Yakası Çamlıca Medipol hast.elif malcok hanim mükemmel bir doktor kesinlikle yüz kere doğum yapsam ona giderim
adm benim doktorum yok burda Bandırma royal hastanesi hayal bey
adm admin profilimi silmek istiyoeum yardım et🙏🏻
adm Sakarya Sevilay Beyhekim kadına git o kadar normel Doğumcu diye ilgili olmamasına rağmen ne tansiyon ölçtü ne birşey .Son hafta bi devlete gideyim dedim bedavaya muayene olacağıma 38 haftada Doğuma giderim diye su fazlalığı çıktı tansiyon çıktı 2 hafta önce Sevilaya gitmeme rağmen hiçbirşey yok gayet iyiydi herşey birde .Riskli bölüme yönlendirdiler .Özel devlet hepsi leş nefretlik .HAMİYET hanım SAKARYA KADIN DOĞUM HASTANESİNDEKİ sezaryana alan devlette mükemmel sadece 8 cm açıklık ile hangi doktor sezaryana alır zorla doğurturdu 🥺.Sezaryanda plesanta yapışaklığı olduğu anlaşılıyor ölümden döndürdü Allah razı olsun binlerce kez .2 saatlik zorlu ameliyatı atlattık 🌿
adm meraba ya bn sadece denemek icin nasil oluyo diye bakacaktim bi cocuk girisi saha yaptim simdi silemiyorm onu yardimci olurmusunuz??
adm denizli özel ege hastanesi zeynep ceren cerçi cok iyi ve tatlı doktor dogumdada cok guzel sakinleştiriyo
adm Özel Kocaeli Hastanesi Hilal Bayram 👍🏻 Çok memnun kaldım.
adm profil ismimi değişmek istiyorum yardım edin lütfen!
adm Ben körfez derince sopalı devlet hastanesinde doğum yaptım. Çok da memnun kaldım. Odamda plates topu bile vardi doğum anına kadar annem yanımda kaldı. Özel hastanede gibi hissettim kendimi. Doktor ve ebelerde çok ilgiliydi. Doktorum Nazan karadeniz. ( Dünyanın en iyi doktoru bence ) 😊😊
adm Adana Gökmen Sukgen tek gecerim😌
adm doktorların bazılarının çalıştığı yerler güncel değil bilginiz olsun
adm benim doktorumun bilgileri eski şuan ne yazdığı hast çalışıyor nede yazıldığı kıdemde
adm siirt için birkaç doktor eksik kendi doktorumu bulamadım ama iki kere ziyaret ettiğim bir doktor vardı onu puanladım. Birde güven hastanesi yazılmış siirtte öyle bir hastaneye rast gelmedim bilgiler güncel mi acaba?
adm daha fazla dr olamaz mı ya da kendımız ekleyebılsek?
adm Loğusalık bunalımı yaşayan oldu mu nasıl ne şekilde tam anlamıyla bu psikolojiden çıkabilinir ?
adm ben Ankara’da yaşıyorum hamileliğimde yenimahallede yaptırdım ve çok memlun kaldım Tülay ışıktı doktorum ama ilk doğumu Yenimahalle deki hastane yaptıramıyomuş etlik Doğum hastanesinde Doğum yaptım mecbur ama aklı olan gitmesin bu kadar lanet biyer görmedim asistanlar bakıyo ve insan yerine koymuyorlar 16 saat açılmam olmadığı halde sancı verdiler kendi başka doktorları bile dedi bu kızın açılması yok bir işkence ediyosunuz sezeryan yapalım DİE ama inatla sancımı yükselttiler 10 tane asistan vardı 5 dakikada bir her gelen alttan muayene etti ve bildiğiniz işkenceydi en sonunda artık halim kalmadığı için nefes almayı bırakmışım bebeğiminde nefesi kesilmiş mecbur sezeryana aldılar oraya düşenin vay haline insanlıktan nasiplerini almamışlar
adm Doç Dr Fatih Çelik. Afyonkarahisar
adm Canim biricik doktorum Prof.Dr.Yaprak Üstün hocam herseyimle en ince ayrintisina kadar ilgilenen ince naif tam hem bir doktor hemde bir insan ❤❤🌹🌹🌹
adm istanbul memorial hizmet hastanesi hüseyin mutlu doktorumun ismi yok. Ekler misiniz.
ipek3407 m
[silindi] kesinlikle bi tanedir kendisi ☺️ Benimde doktorumdu kendisi
ElifAslan Kopyala yapıştır ile erişim sağlayabilirsiniz.
NaimeYilmaz Teşekkürler ❤
İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorsanız kesinlikle Yenibosna Nisa hastanesi,Dr Derya Kanza GÜL öneriyorum.Harika bir doktor ❤️
yldrm986 bende ona gitmistim
Arama yerine doktor adını yazsak şıp diye derecelendirsek. 75 sonuç var biraz zaman alıyor bulmam. Buraya yazayım en iyisi. Sınav Koru Hastanesi Operatör Doktor Hüseyin PEHLİVAN bir tane, kral, can, en iyisi😍
FiE ankara seçer seçmez pehlivan çıkıyor 👍
Sincan koru hastanesi (t9 sınav olarak yazmış)
Kuzum_ gercekten iyi birimi tavsiye ediyormusun benim haziranda dogumum var gebelik takibim orda
Avrupa yakası incirli çamlık hastanesi varujan mağar çok memnun kaldım doktorumdan
Merlin varujan beyi tanırım çok kibar bir doktor,ben de hemsireyim Bakırköy de özel bir hastanede beraber çalışmıştık, hastaları çok memnundu 👏🏻
Merlin çamlıkta belma hanımda çok iyi doktordur. Senelerdir hem annemin hem benim doktorum. Ben antalyaya taşınmama rağmen hala bişi oldugunda kendisini ararım sorarım. Bana antalyada dış gebelik dendi. Kendisinin sakin güzel açıklamalarıyla sonucu bekleyip gördük ki değilmiş. Şuan kızım 4bucuk aylık bile☺️
Avicenna Umut hastanesi doktor Sibel demir normal doğumları çok daha eğlenceli ben sezeryanla doğum yaptım normal doğum yapmış gibi ayağa kalktım inanılmaz güzel bir doğum geçirdim sezaryen olmasına rağmen iki ayda dikiş izim tamamen silinmişti Çok sakin soğukkanlı tecrübeli bir doktor tavsiye ederim
Kayseri medical palace Mustafa Oğuz YILMAZ 💪🏻🥰
Erbil yağmur şişli fulya kadin doğum uzmanı ve infertilite
Eğer Avrupa yakasındaysanız Esenler Medipol Hastanesi Yrd.Doç.Dr Burcu Aydın Boyamayı kesinlikle tavsiye ederim👍🏼normal Doğum yaptım hem hastanenin ebeleri hemde doktoru süper pilates topu ve duşta sancı çektim dualarla Destekleri sayesinde Doğum yaptım