Hilalse 7 ay gaz sancısı çektiğimiz, saatlerce kucakta dolaştırarak, memede tutarak zor uyuttuğumuz, cogu gece emmek için 8 kez kalkan, gündüz uykularını sadece ben yanında yatıyorken o da 45 dakika uyuyan, alerjik oğlumda ben başardım. Sizde yaparsınız. Güvenin kendinize. Size tavsiyem asla tereddüt etmeyin, hemen hissediyorlar, kararlı olun. Ama ne sizi ne bebeğinizi yoracak kadar sert olmayın. Danışmanınız 2 hafta da hallolur dediyse de siz beklentinizi uzun tutun. Yaklaşık 3 hafta danışmanlık aldık, düzenimiz 2 ayda anca oturmaya başladı, sonra 3 uykudan 2 ye geçtik yine bir karışıklık oldu. En zoru 2 uykudan tek uykuya geçmekti benim için. Her zaman değişiklik ve bozulmalar olacak, bunlar moralinizi bozmasın, siz genel çerçeveye bakın. Cumartesi akşamı yazlığa geldik, oglum aylardan sonra ilk kez başka bir odada ve park yatakta yattı, resmen protesto etti. 1,5 saate zor uyudu ve gece 4 kez ağlayarak uyandı. 16 diş çıkardı bu süreçte ve illa uyandığı geceler oluyor, dönem dönem uykusu kaçıyor, aklı oyunda kalıyor vs vs Ama genel çerçevede eskisinden çok çok daha iyiyiz.