Momstar Arkadaşlar bebeğim 5.5 aylık bir haftadır günlük bez sayısı 3 ü geçmedi o da değişmesem tek bezle günü bitirebilir çok az çiş yapıyor ama başka Bi huysuzluk vs yok sizlerde de böyle mi?
Melekler2 Momstar sadec e süt veriyorsan anne sütü sütün azalmış söylüyordur ve yaz olduğu için ekstra bol su vermeniz gerek
Han30 Momstar merhaba bizde 5 ay 5 günlügüz. Kaka sayısında azalma olmuş muydu ? Normalde 5. Aya kadar günde 2-3 yapardı şu sıralar 1 kez yapıyor. Çişli bez sayımız bizim günlük 7-8 bez oluyor
Trkanmete Momstar kristalleşme var ise limonlu su içirin 1 çay bardağı suya 10 damla limon. Sizde günde 2 limonu limonata yapıp için demişti doktorumuz ilaçsız atlattık.
Zeynepazram Han30 normal kaka sayısı günde 7-8 de olabilir haftada bir de olabilir önemli olan çiş sayısı kabız olmuyosa sorun yok
Zeynepazram Bol bol emzir terliyo mu eger cok terliyosa ter yoluyla atıyor olabilir ek gıdaya gectiysen su verebilirsin
Ayalayay Momstar çok az derken 1 bez mi 2 bez mi ? Bizde de var aynı sorun . 1 bezle akşama kadar durabilir hiç dolmuyor .
Momstar Ayalayay sizin ki kaç aylık evet değiştirmesem bir bezle bir gün geçebilir ama daha 5.5 aylık benim ki
Ayalayay Momstar benim de 6 aylık cnm dr bugün dr randevumuz var içime sinmiyor baktırıcaz. Suyu da çok fazla içiremiyorum istemiyor
Momstar Ayalayay siz Bi sorun drunuza madem bu ara bu şikayet çoğu kişide var ama siz yinede sorup bizide burdan bilgilendirirseniz sevinirim geçmiş olsun.
Ayalayay Momstar doktorumuz sıcaklardan olabileceğini söyledi ama çiş rengi değiştiyse tahlil uygun olur dedi. İdrar verdik. Biz de bu aralar fazlaca turuncu leke olmaya başlayınca böbrek fonksiyonlarına bakmak istedi onun içinde kan verdik sonuçlar çıkmadı daha .
Ayalayay Momstar kan ve idrar sonuçlarımız temiz çıktı. Daha fazla sıvı vermeliymişim. Biberon istemiyor bardakla içemiyor suluk aldım onla da içmiyor şırıngayla veriyorum tükürüyor . Kaşıkla biraz verebiliyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
Momstar Ayalayay hadi gözünüz aydın sevindim 🙏zamanla alışır siz ısrarla verin birde açken vermeyi deneyin o zaman mecbur kalınca içer birde alıştırma bardağıyla verin benimki 1 haftada anca kabullendi.