Defnemiraymoms Kızlar kızım 3-4 gündür çok az çiş yapıyor su içiyorum doydugunu da biliyorum bu arada 7 ay 10 günlük ek gıda da veriyorum çiş rengi koyu sarı bunun ne anlama geldiğini bilen varmı bugün götürcem doktora başına böyle bişey gelen varmı
Cipiti Defnemiraymoms çiş renginin koyu olması ve kokulu olması susuz kaldigina isaretmis malum havalarda çok sicak fazla su ihtiyacı oluyor olabilir onun dışında neden olur bilemiyorum
Mlke301020 Defnemiraymoms genel bi ateş huzursuzluk yoksa sıcaklardan kaynaklı susuz kaldığı için oluyor üstüne bir de terliyorsa o yüzden koyu ve az çişli benim oğlumda aynı şekilde
Gldrn35 Defnemiraymoms kiz bebekse idrar yolu enf. Olablr tahlil yaptrn mutlaka ve bol bol su cok önemli.
Defnemiraymoms Ayalayay Doktordan şimdi geldim bezine baktı çiş renginin normal olduğunu söyledi bol sıvı tüketmesi gerektiğini suyu çok içmesi gerektiğini söyledi ter yoluyla da atıyor vücudundan az olması da normal dedi eğer rengideki koyuluk daha fazla olursa tekrar çağırdı o zaman idrar tahlili isticegini söledi
Defnemiraymoms BurcuBrc geçmiş olsun ben suyu çok içirince düzeldi çok şükür biberonla veriyordum az içiyormus bardakla iciriyorm daha fazla içti düzeldi