Sevgili anneler merhaba 🌹
13 aylık oğlum son iki aydır inanılmaz iştahsız🥺 ek gıda dönemizde herşeyden yapıp yedirmeye çalıştım istemediği ve beğenmediği hiçbir yemek olmadı severek yiyordu. Ne zaman 1 yaşımıza yaklaştık o zaman işler değişti🥺 kahvaltıda yumurta omlet peynir vs yiyen bebeğim gitti asla ağzına birşey vurmayan bebeğim geldi😫 her gün çeşit deniyorum büyük bir aşkla hazırlıyorum bu sefer yer diyorum sonuç hüsran 😓; peynirli omlet, sade omlet, menemen, pankek, krep ASLA yemiyor. Yerse bile sadece 2 lokmacık sonra döküyor saçıyor. Yeşil zeytine asla hayır demiyor o da en fazla 2 adet. Düşünün yani. Kahvaltı öğünümüz boşa gidiyor😭 öğlene kadar gram besin yok ve çok hareketli. Kilosu ortalama giderken son aylarda çok çok az kilo almaya başladı. 13 aylık ve 9 küsür kilo. Kan tahlillerimizde herşey normal demir hariç. Demir ilacımızı da doktorumuz 18 damlaya çıkardı düzenli kullanıyoruz iki aydır. Gelişimi doktorumuza göre normal kilo alımı düşük ama normal dedi her ay takipteyiz. İşin özü şu ki ne yapsam nasıl etsem bilmiyorum. Sadece meme diyor onu da öylesine yalandan emiyor bazen. Kahvaltı yok, öğle yemeği mecburen yiyor küçük bir kase ölçüsünde, arada meyve atıştırıyor akşam yemeği de yine ne olursa olsun küçük bir kase ölçüsünde yiyor. O kadar. Günlük rutinimiz bu😢 var mıdır benim gibi olan annelerimiz yardım ve önerilerinize ihtiyacım var çok yoruldum 😥