Zeynocemre Bana tera d3 verdi saglık ocagı ama bebegimi cok huzursuz yaptı ishak yaptı hiç yaramadı siz ne kullanıyorsunuz iyi bir öneriniz var mı?
Tuba8406 Zeynocemre merhaba bize doktorumuz wellcare verdi ben onu kullanıyorum 1.5 ay kadar sağlık ocaginin verdiği dvit kullandım sonra buna geçtik memnunum herhangi bir sorun yok şükür
Mom107 Zeynocemre Oceon bitkisel olan buymuş sağlık ocağının verdiğini doktor kullanma bu bitkisel dedi
Cigdembilir Zeynocemre ocean 400 ıu kullanıyorum canım bi zararını da görmedim sağlık Ocağı bana da başka bi vitamin vermişti. Çocuk doktoru kullanmamamı söyledi
Canan07 Zeynocemre banada saglik ocagi verdi devit ama kabizlik oldu bende vermeyi kestim dun başka yazdi doktor onuda almadim daha
Esinkrglle Zeynocemre biz de ocean kullanıyoruz doktorumuz bitkisel içerikli olduğu için bunu önerdi devit paraben içeriyomuş sanırım...
Aselinannesi25 Zeynocemre içeriğine bak canım bize de vermişlerdi içinde ayçicek yağı var diye kullanmadım eczaneden yeni ilaç aldım wellcare adı çok memnunum
refiye Doktorumuz saglik ocaginin verdigini kullandirmadi. Icinde paraben var dedi. Ya ocean ya well care kullanabilirsin dedi. Well care kullaniyoruz suan.