_Nehirim_ Güzel anneler 14 günlük bebeğim var 5. Günde göbeği düştü ama şuan içinden böyle pis gibi sanırsam kan ara ara çıtçıtlı badisine değiyormuş acaba o nedir gecermi zamanla kimi diyor içini temizliyor göbeğinin diyor nedir acaba o 🤔napmam lazım
eymenkerem _Nehirim_ doktora götürün erken düştüğü için granulom oluyor içeride yakilmadan düzelmiyor. Benim oğlumda oyle olmuştu basit bir işlem ama.onu yaptırmadan düzelmez
Sevdamavi _Nehirim_ doktoruna götürünce sorun bizim de düşmüştü kan geliyordu içinde parça kalmış doktor yaktı geçti
Zumra_zelalim _Nehirim_ benim kızımda öyleydi eşimin babaannesi bir bez yaktı külünü koydu göbeğine ertesi gün geçti tabi siz yapmayın doktora gözükün bizde işe yaradı ama sizde yaramaya bilir bi de temiz tutun geçmiş olsun
eymenkerem _Nehirim_ göbek ten parça kalıyor icerde ona deniliyor kötü birsey degil korkmayın ama sağlık ocaklarının yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Bence en kısa zamanda cocuk sağlığı doktoruna götürün.
_Nehirim_ Sevdamavi evet parça parça geliyor arada 6 Ağustos da var ama randevu geç mi olur ki 🤔 saglık Ocagı bişey yapmazmı acaba
Sevdamavi _Nehirim_ bi götürün ilaç döküyor öyle yakma oluyor mürekkep gibi kurutuyor kalan parçayı agrısız sızısız canım götür bakalım