Cambardak Merhaba güzel anneler 4. Ay için dr yarın randevu verdi şimdi bu anne korkup bilgi topluyor ne gb bebekte etkiler yapacak neler yapmalıyım tecrübesi olanlar yardım edebilir misiniz ?
tosbilitostos Cambardak 4 gün önce olduk bacaktam 2 tane oldu 2. Aydakilerin 2. Dozu normalde olmamıştı hiç ama akşamında ateş oldu kuzuma 37 bucuk 38 arası gitti geldi calpol verdim sabaha kadar huysuzlandı ağladı bazen bekledik bizde ateşi cıkarsa diye diğer gün yine devam etti ılık duş aldırdık onla biraz uyudu ama şükğr o gün akşama bitti ateş fakat hala huysuzluk üzerinde bacagı şişmiş sanırım ağrı yapıyo arada bi ağlıyo calpol verdim dünde çok ağladı.
Aselinannesi0655 Cambardak bizde bugün olduk umarım ateş olmaz yarım saat oluyo olalı. Bende kan damlası arayışındayım. Siz sağlık ocagınım verdiğini mi kullanacaksınız biz ocean almayı düşünüyoruz
Betul1 Cambardak 2 bacaktan yapılıyor bizde ateş olmadı huzursuzluk oldu sürekli kucagımdaydı bazen inler gibi ses çıkarınca calpol verdim ertesi gün birşeyi kalmamıştı
Cambardak Aselinannesi0655 ocean nın serilerini kullandım d vitamininde hamileyken gelan ama kabızlık sorunsalı yüzünden kan ilacına başlayamadım daha sağlık ocagı verdi de başlamadm kullanmaya
Cambardak Aselinannesi0655 hep ocean serisi kullandım hamileyken olsun çocuguma da şuan ama kan ilacına başlamadım kaka yapamama sorunsalı yüzünden aile hekimi verdi ama bilmiyorum ocean serisi iyi maddi imkan varsa ondan devam et derim
Yasemin38 Aselinannesi0655 ocean kullanıyorum. Bebeğin kilosuna göre damla sayısını ayaryılorsun canım
tosbilitostos Aselinannesi0655 ben 2 hafta önce başladım test vermiştik kan damlasına önce başlattı doktorumuz ferrum kullanıyorum yan etkisi olmadı ilk iki gün kakasının rengi koyuldu sadece sonra gecti o da normalmiş
Hum34 Korkmayın hiç. Bizimde oldu ben tedbir amaçlı calpol verdim bir sefer , gerek yokmuş meğer. Hiç ateş yapmadı. Biraz mızırdandı o kadar.
Aselinannesi0655 Yasemin38 doktorum 7 damla ver dedi bebegim 6.500 kg. Ama 1 haftaya yay hemen ilk seferde 7 verme gün gğn cogalt ki alışssın dedi . Yani bugğnu bir cer yarın 2 1 hafta aonunda 7 ver dedi sonra heö 7 damla ver dedi
Yasemin38 Aselinannesi0655 valla biz başladığımızda direk kilosuna göre verdik hiç öyle demedi doktorumuz