Oyaderya Merhaba anneler sizinle bir sorunu paylasacamm kızıma sağlık ocağında kan damlası verdiler kızım kullandigimdan beri huzursuz gece uyanmalari yoktu şimdi kullandığımızda beri gece uyanmalari oldu böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba
Mavi666 Oyaderya bizde de aynı şeyi yaptı kabızlık ve dolayısıyla huzursuzluk. On gün kullandım sadece sonradan doktor tavsiyesiyle ocean marka Demir ilacı kullandım. Memnunum kakanın rengini değiştirmedi rengi beyaz olduğu için ağzını dişini de boyamıyor. Yan etkisi olmadı hiç.
cerkes01 Sağlık ocağının verdiğini hiç kullanmadım içinde paraben olduğu için . Ocean mikrofer önerdi doktorumuz onu kullanıyorum .
Sema92 Genelde saglik ocağın verdigi vegeferon huzursuzluk ve kabiz yapabiliyor malesef ozel sidefer veya ocean marka temiz icerikli olanlar
Aselinannesi0655 Mavi666 canım oceanı nasıl kullanıyorsun bende onu alıcam saten d3 de ocean kullanıyorum . Kızım 6.500 kg
Mavi666 Oyaderya kullanın rahat edersiniz. Bebeğim kendini sıkmaktan uyuyamıyordu vegaferon kullandığımızda. Şu an bundan çok memnunum.
Mavi666 Aselinannesi0655 içinde damlatma aparatı war bebeğin kilosu kadar damla damlatıyorsunuz. Benim bebeğim 7750 iken 8 damla dedi doktor. Her gün 8 damla kullanıyoruz.
Kibaranne Ben hiç kullanmadım saplık ocagının verdiğini direk ocean başladık doktorum bir damlayla başlayıp her hafta arttır birer birer dedi