nazlieylul Bebeğim ek gıda yiyor ama mama içmek istemiyor ek gıda versem çok iyi yer kilo alır ama süt yada formül mama ön olanda olmalıymış zayıf da çocuk
Ogulcan nazlieylul benim oğlum da mamayı zorla içiyor oda 100 cc falan anca ek gıdayı yiyor doktoru ek gıdayı sık germen lazım dedi 8.5 aylığız
Uykusuzgeceler nazlieylul al bizdende o kadar. Asla içiremiyorum maamyı kaşıkla verince bi nebze içiyor fakat biberonu almıyor. Tükenmek üzereyim. Çorbası muhallebisi meyvesi yiyor ama mama da içmeis lazom. Emiyor aynı zamanda da. Ama sütüm az biliyorum yetmiyor gecr vile sıkıntı oluyor. 🥺
Yademveannesi nazlieylul bizde de tam tersi mama içiyor ek gıda neredeyse yok denecek kadar az 🙄 günde belki bi çay bardağı keyfi yerindeyse. 8 aylığız hala hiç kahvaltı yapamadık
Ogulcan nazlieylul sabah kahvaltı, öğlen yemek, ara öğün ,akşam yemek ,eğer geç uyursa doyurucu gece maması onun dışında mama teklif ediyorum hepsinin arasında porsiyonları da hepsini bitiriyor canım
nazlieylul Ogulcan böyle vermek şçin erken ama daha mama yemeleri gerek bende böyle versem zaten yerler mama yesin istiyorum havalar da ısımdı hiç istemiyolar artık 😔 mamadan aldığı vitsmini ek gıdadan alamazmış
nazlieylul Uykusuzgeceler bnmde öyle biskülviyle veriyorum bazen mamayı ikizi de var sütüm uok 😔 bide zayıf
nazlieylul Yademveannesi değişik şwyler deniyor musunuz yada karışım bide iyice acıkmış olsun bide öyle deneyin
Yademveannesi nazlieylul Deniyorum sürekli farklı bişey yapıyorum ancak özellik pütürlüyü genellikle reddediyor veya çok az yiyor nazlieylul kilo sorunumuz yok çok şükür. 9.5 civarında. Mama içiyor. Ek gıda da alsın istiyorum sadece.
Ogulcan nazlieylul öyle canım ama yemiyor benimki de neler neler denedik artık içtiğini içiyor sonra peşine ek gıdalarını veriyorum zorlayınca iyice bırakacak
nazlieylul polhymnie işte mamayı veriyorum içmiyor ki aç duruyo ama sabah omlet yapayım ki bu sabah mama içmedi bekledik altı saat oldu sonra gittim patates köftesi yaptım hepsini bitirdi mamayı şçmiyo
polhymnie nazlieylul doktorunuza danışın isterseniz mama hiç kullanmadım açıkçası ama belki ek gıda ile karıştırılabiliyorsa öyle verirsiniz
Aybuke01 Benim kızımda içmiyordu mamayı ve bıraktık dokuzuncu ayındayken şimdi on buçuk aylık sadece gıda alıyor doktorumuz bir sıkıntı olmayacağını söyledi mama içmeyince