msdenizkky İyi geceler hanımlar bebeğim gündğz uykusunu yarıya insşrdi neredeyse 3-4 saat oynuyor toplamda sürekli sohbet istiyor konusun benşmle diyor :))) ve tam kucakcı olduk sizde durumlar nasıl
Minikprenseees msdenizkky 26 günlük bebek için erken değil mi? Emer uyur ki hatta emzirmek için zor uyandırıyordum
nihan_arslan msdenizkky bmkisi de 28 günlük cnm. aynen öyle hatta memede uyuyor tam uyudu diyorum yatırıyorum 5 dk geçmiyor uyanıyor🥺
msdenizkky Minikprenseees nihan_arslan her cocuk farklı işte:)) benim oğlumda böyleydi uyku sevmiyorlar 😁
Minikprenseees nihan_arslan memede ne kadar süre kalıyor? Biz şu an 2 ay 18 günlüğüz ilk günler öyleydi bizim de yerine yatınca uyanıyordu doymuyormuş ona dikkat edin en fazla 20 dk tek memede sonrası emzik niyetine
Medmama Minikprenseees bnmkü 5 dk dan fazla durmuyor. Mamada almıyor gecede 2 kez emiyor. Az gibi geliyor bana
nihan_arslan Minikprenseees aynen emzik olarak kullanıyor çünkü başka türlü uyumuyor.doktoruma sordum istediği kdr memede kalsın sakıncası yok dedi.birde kilosu gayet iyi dedi. doyuyor demekki ki doktor öyle söyledi canım