Berrrrrooooo Cnm annler kzm 9.5 aylk oldu emeklemeye dair tık yok emekleme için bişe yapan var mı çok kafama takıorm çok karşılrştrma yapıorm ister istemez 😥
Prenses_annesi22 Berrrrrooooo bnm kızım 8 aylık ben kollarından kolumla belını kavrayıp belden yukarısını kaldryorm dizlerin üstüne durduryorm ve elımde destek veryorm sureklı oyle yaparsan emeklemek ıcın cabalar tabı önüne sevdıklerı seylerı koyacaksın
Oyku_nisa Berrrrrooooo emeklemeden yürüyecektir belki benim yigenim hiç emeklemedi hatta yürümeden koşmaya calisiyordu :))
Ogulcan Berrrrrooooo canım en sevdiği oyuncağını biraz ileri koy ona ulaşmaya çalışsın sonra biraz daha ileri koyarsın benim oğlum kumandayı çok seviyordu ben öyle yaptım benim oğlum 6.5 aylıkken emeklemeye başladı 7.5 aylıkkende tutunduğu yerden adım atmaya başladı bizde de hala diş yok 😂
Berrrrrooooo Prenses_annesi22 koyuyorum yerden almıorm önünede neler koyuyorm döne döne her yere gdio ama kalkma çabası var ama yapamıo henüz
Berrrrrooooo Oyku_nisa yaaa kşkee çok kafama takıorm çnkü koltuk kenarlnda gtmesi lazm geç kalmş falan diolar bnde çok takıorm her anne gibi bazı şeyleri
Prenses_annesi22 Berrrrrooooo bizmde öyle 8 ay 5 günlük aynı yanı gec olsun güç olmasın bence takılma her bebek gelısımj farklı 12 ay olup dişi cıkmayan var
Zeynada Bnm kızımda 9,5sylık ve emeklemiyor.doktor vakti gelince beyin ona o komutu verecek zaten endişelenme dedi
Tbak Berrrrrooooo ben emeklemeyip direkt yürümüsum bebekken. Doktor bir anormallik var demiyorsa lütfen çocuğu başka çocuklarla kıyas etmeyin. Her bebek kendine özgü ❤️
Fatma_nefes Berrrrrooooo benim kızım da 9,5 aya kadar hiç girişimde bulunmadı çok üşengeçti poposunu kaldırmazdı 9,5 aylıkken bi anda emeklemeye başladı bir gün bi baktım peşimden geliyor 😂
Ogulcan Berrrrrooooo ozaman öyle kolayına geliyordur canım arkadaşımla aynı gün doğum yaptık onun bebeği de emeklemiyor poposunun üstünde gidiyor onun da kolayına öyle geliyor
Mlkko Berrrrrooooo her bebek emeklemez insanların ne dediğine bakıp canınızı sıkmayın zamanı gelince yapacaktır
baderya Berrrrrooooo emeklemesen yürüyen de var ben de öyleymişim ancak emeklemek de bebekler için çok kıymetli benim kızım 9 aylık bacağı alçıda o nedenle geciktik ancak tummytime yani karın üstü zaman geçirmek ve vücut ağırlık aktarımı çok önemli örneğin bir sepete koyup veya bir yastık üzerinde sağa sola hareketler siz onu desteklerken otururken yan taraflarından eşya alması çok önemli