Hanımlar çamaşırlarım hem güzel koksun hemde kokusu hemen gitmesin istiyorum renklilerde alo kullanıyordum ama artık güzel yıkamadığını farkettim varmı tavsiye ediceğiniz toz çamaşır deterjanı 😊🌸
Durucan omo çok iyi leke çıkarıyor şaştım düştüm bir kere tursil aldım bütün beyazlarım morardı
Durucan persil sıvı deterjan canım. Her lekeye birebir 👍
Durucan bende duruyim surda 🤗 beyazlarda ariel kullaniyorum o guzel ama renklilerde perwolu pek sevemedim yumusatici da önemli vernelin maviyi deniycem öneri uzerine
Durucan Canım omo mükemmel bence. Hem çok güzel leke çıkartıyor beyazlar bembeyaz oluyor geminde kokusu sürekli kalıyor ayrı bir kokunuz oluyo bildiğin omola
Durucan kesinlikle omo derim ☺️
Durucan deterjan ne kadar iyi olursa olsun asıl kokuyu veren yumuşatıcı oluyor bana göre .
Durucan bingo tek geçerim kesinlikle🤠
Durucan omo tavsiye ederim canım bir de rinso kokuları da çok güzel. Beyaz çamaşırları yıkarken daha çok toz deterjan kullanmak ilk tercihim arada sabuz tozu da ekliyorum çıkmayan leke kalmıyor 😊🌸
Durucan omo deterjan ve yumoş un mavı şişedeki yumusatıcısını kullanıyorum eylülde yıkayıp kaldırdıgım yagmurlugumu cıkardım bugun mis gibi yenı yıkanmıs gıbı yumusatıcı kokuyordu
Durucan persil ve ariel kulaniyorum ben ikisindede memnunum yumusaticida lenor kahverengi sisedeki olani harika kokuyor ve uzun surede kaliyor kokusu
Durucan renklilerde bingo sıvı , beyazlarda ariel toz. İkisinin de leke çıkarması kokusu , kalıcılığı çok güzel 👍
Durucan ariel ve omo aktive yeni çıkan gayet güzel ve ben abc yumuşatıcı kullanıyorum tavsiye ederim canım
Durucan beyazlarda kesinlikle omo. Bembeyaz yapıyo. Renklilere perwol kullanıyorum. Ama leke cıkarmıyo malesef
melek_42 kokusu nasıl omonun kalıcı oluyormu eşyalarda
melek_42 tursil kadar berbat bi deterjan görmedim bende aldım beyazların hepsi karardı geri omo aldım düzeldi. Arieli de tavsiye ederim ama fiyatı uçuk
Durucan canım yumuşatıcı kullandığım için kokusunu bilemeyeceğim ama leke çıkarmada 10 numara
Eylul2018 kesinlikle arieli hiç denemedim
PelinKaraca siyahlara persil kullanıyorum ama renklilerde hiç kullanmadım deneyebilirim
Eliztosum_ Bende perwol kullanıyorum ama hiç leke çıkaramıyor bence çok başarısız
Yigitalpinannesii Beyazlarda ariel kullanıyorum toz deterjan Omo renklilerde sıvısımı tozumu iyi peki
Thesra kesinlikle tozu iyi Canım bende bi ara sıvı kullandım toz gibi olmuyo. Beyazlarda ariel bi ara kullandım oda iyiydi çok
Thesra bide Canım ben beyazlara çarşaflara beyaz sabun kırıklıyorum makinaya oda bembeyaz yapıyo
Durucan renklilere beyazlara birebir
Yigitalpinannesii Ya ama toz deterjan da siyahların rengini solduruyor🙄
Yigitalpinannesii Beyazlarım da sıkıntı yok canım ama yinede denerim sağol😍
Thesra haklısın canım ona bişey diyemem ömrü azalıyor kıyafetlerin 😂😂😂
Thesra ve beyazları gri yapıyor. Ben sıvısını kullaniyorum arielin de tozunu
Yigitalpinannesii 😂çare bulunamıyordu