Ssssraa Arkadaşla konuşuyorduk merak ettim doğrusu. Göğüsler Bebekten önce dimdikti hâlâ aynı diyen var mı
alchn Ssssraa ayy kiz bugünde ben taktım göğsüme ay şöyle dikti böyle taş gibiydi flaan valla hem sarktı hemde yumuşadı
[silindi] Ssssraa Oğlum emmedi ama kızımı 2 yıl emzirdim şuan tabi eski formunda değil ama emzirme dönemini sonlandırdıktan sonra ciddi anlamda toparlanma oldu o cıvıklık gidip sertleşmeye ve dikleşmeye başladı
Ssssraa sevgi88 aslında normal, önce geriliyor sonra süt cekildikce bebek çekiş uyguladikca deri sarkıyor
Damdenal Ssssraa ilk sut indiğinde nasil patlamaya hazir bomba gibi duruyor ama ne kadar cok aci verici. E haliyle gerile gerile sarkiyor sonra mayo giyiceksin biri bir tarafa biri tarafa 😁😁
_caglabebek Ssssraa normalde kucuk ama dikti sertti acaba emzirme birince azda olsa eski haline donermi sarkmasinda kucuk kalsada olur 😁
Nefeshiramm Ssssraa benim kiler şişmiş sönmüş balon gibi 🤣🤣 he bide balonun iç ne az su koymuşsun da hem yumuşamış hemde aşağı kaymış 🤣🤣🤣