Ikrazumra19 Hanimlar ilk defa bugun ucaga binicem sorum sunlar🙂 Valizde duzlestirici olmasi sorun oluyormu Birde makyaj cantasinda kas makasi cimbiz flan var onlar problem oluyormu Ilk defa binicem bilgim yok yardimci olur musunuz
2yavru1anaaa Ikrazumra19 cihazdan geçince görünür problem olsa almazlar Zaten ama sıkıntı yok bende de vardı kimse birsey demedi
3MelekAnnesi3 Ikrazumra19 hayır olmaz ankaradan Antalyaya gittim pegasus tu ucagım cantamda sizin gibi düzleştirici maşa vs makyaj malzemesi herşeyi koydum teslim ettim cihazda bakılıyor zaten bişey demediler de deselerdi o an yanımda eşim vardı teslim edip gecerdim yine
Deletedmom4440 Ikrazumra19 bende 22 sinde bineceğim bakalım çocukla nasıl olacak bu arada makyaj malzemesi hatırlattın teşekkür ederim 🤣🤣🤣
Ikrazumra19 3MelekAnnesi3 anladim benim kimse olmuycak.birakabilecegm eger problem.olursa hic almayayaim yanim diye
3MelekAnnesi3 Ikrazumra19 yok canım sorun olmaz milyon tana insan yanında tasıyor götürüyor getiriyor emin ol yani tek sen degilsin
Cigdeem Ikrazumra19 bavula koyup bagaja verirseniz sıkıntı olmaz ama yanınzdaki el çantasına yada kabin bagajına alırsanız atıyorlar cımbızı maksaı tavsiyem bavula koymanız iyi tatiller 😊