Alya34 Oğlum 2 yaşında 1 haftadır havuza sokuyodum, fakat noldu anlamadım genzii tıkalı şuan uyuyamıyor su falan yutmuş olabilir klorlu suyu burnu akiyo genzi tıkalı şuan napabilirim evde lütfen kızlar acil. 🥲🥲 Serum fizyolojik sıkıyorum burnuna sürekli
momandid Alya34 ılık duş burnunu guzel aciyor ama genzini bilemedm canım. Gece gece de istemeyebilir. Yukarida kalsin cok gecmis olsun
rla Alya34 cnm bizimde suan öyle malesef burun tıkalı bademciklerde gıcık var öğürüyor basında bekliyorum hep aglamak hapşuruk😔😔 bence havalar carpıyor Ama cock olnca ck zor içim parçalanıyor
Alya34 Tahire rla anladım cnm bu gece yine uyuyumadi hiç götürcem mecbur doktora size de çok geçmiş olsun evet burnu aktikca ağlıyo huysuz ah bu havalar
Tahire Dr götürün antibiyotik tedavisi veriyor iki güne geçiyor yoksa ilerliyor bademcik sinüzit ağız kokusu oluyor.
rla Alya34 ben smdi geldm üşütms dedi bademcklerde kızarms😔 ck dkkt edyrm ama okdr terliyorki cam acnca hhasta acmaynxa ter isilik napcam blmyrm
Alya34 rla Bizde gittik hafif usutmus dedi canm ins bu gece rahat.uyur bende bademcik .fln diye korkmustm çünkü ilk defa bu kadar zor.oldu