Dn123 As1ioz ya ben koymuyorum cubku calkqlqmak tükürmek falan yapmıyor su ile dişlerini temizliyorum firca ile.
Arenn As1ioz çocuk için macunlar war onlar dan kullanın mutlaka zaten mercimek kadar koyuyorum onu da yio sorun olmaz dedi dr çürümesinden iyidir diye düşünüyorum bizde hatırlıyorum abimle yerdik küçükken mavi şekerli bi macundu 😂
As1ioz Dmt-01 yiyor ama sıkıntı olurmu cok az koyuyorum once ben fırcalıyorum izin verdigi kadar sonra kendi oynuyor ama macunu saput supur yutuyo
Dmt-01 Dn123 bende macun kullanmıyordum ama diş doktoruna kontrole götürdüğümde macun kullan demişti ben 16 aylıkken götürmüştüm geç bile kalmışsın demişti yani oyüzden hergün olmasa bile iki güne bir macunla fırçalıyoruz
Dn123 Dmt-01 tükürüyor mu peki ?yani maçunla fırçalarız ama ağzında kalır hep macunu yufmasi da iyi degil
Dmt-01 Dn123 tükürmüyo zaten nohut kadar bile değil çok az koyuyorum bebek diş macunu oldugu için yutulabilir oluyo sorun olmuyo oyüzden hergün macun kullanmıyorum zaten iki güne bir macun kullanıyorum