Duphalac şurup kullan hergün kabız olmamak icin, proctolog ve anestol kremi karıştırarak her tuvalete gittiğinde sür büyük tuvalet yaptıktan sonra değil ama her idrar icin gidişinde sür, benim bağsurumu görsen korkardın popom kapanmıyordu resmen 4 tane büyük yumurta var gibiydi asla abartmıyorum hatta geçmeyecek sandım çocuğumu emziremedim oturamadıgım icin ama yeni anneydim emzirmeyi bilmiyordum dik oturarak ancak emzirebiliyordum sırf bebeğim emsin diye kaktüsün üstüne oturur gibi o hemoroidin üstüne oturup emzirdim çocuğumu cok zordu ben de 35 gün oldu dogım yapalı ama 1 haftada geçti korkma geçiyor seninki de geçecek sıcak su demişler ama onu doktoruna sormadan uygulama benim normal doğumdan dolayı vajinada ödem olduğu icin bi kaç tane de dikis vardı doktor kesinlikle sıcak uygulama önermedi, ama sorarsan dikişin ödemin yok oturtabilirsin sıcak suya derse normalde iyi geliyor o zaman yap. Ama mutlaka anestol ve proctolog beraber karıştırarak sür anestol özellikle uyuşturuyor ağrıyı azaltıyor