Ufaklik Arkadaşlar yarın 3. Ayimiza gircez inşallah 3 haftadır falan agziyla baloncuk yapıyor köpürüyor gibi oluyor. Bu şekilde olan var mı? Normal mi?
Ayb Ufaklik merhaba normal bir durum tükrük bezlerinin salgı artışı, diş vb. Nedenlerden dolaı köpük, baloncuk, salya artışı olabilir
Emine_123 Bizim iki ay bitti bir iki haftadır baloncuk cıkartıyor ama burnu tıkalıydı oda mı demiştim siz yazınca dememi bu aylarda oluyor zaman
Ufaklik AygulSina bi iki gündür sağ tarafa dalıp bakmaya başladı. Netten arastirayim dedim. Kötü şeyler çıktı. Icinde de ağız kopurmesi var ondan telaslandim.
AygulSina Ufaklik o baktigi yeri inceliyordur yada uykusu geldigi icin daliyordur kopurme bizimde var kopurtuyor sonra baloncuk yapiyor
MayneymisAltintop Normal canım. Biz iki aylık kontrolüne gittiğimizde doktorumuz artık salyalanma,dilini çiğneme başlayabilir korkma normal bir durum demişti. Gerçektente iki buçuk aylıktan sonra başlıyor. Şusn bizimkisi köpük köpük her yere salyasını bırakıyor😄
Ufaklik MayneymisAltintop benim ki 1 buçuk aylikken başladı çok erken diye endiselendim ama belki de kendi kendime kuruntu yapiyorum bilmiyorum.
MayneymisAltintop Ufaklik benm arkadaşımın oğlu da çok erken başlamıştı maşallah şimdi 2,5 yaşında gayet sağlıklı korkmayın inş birşey olmaz😊
Arzymn Ufaklik o aylarda normal, bişeye dalınca ağzını köpürcük yapıyor, böyle ısırasım geliyor onun ağzını yüzünü burnunu, çok tatlı oluyor yaaa 😁😁😁
Erdemim Ufaklik bu dönem de normal. Tükürük salgısı artıyor. Bide tam yutmayi beceremiyorlar. Benim oğlum 3 buçuk aylık üstü ıslanıyor resmen. Bide elini yaliyor iyice perişan ediyo 😅