_elmaliturtam Kızlar merhaba. Bebeğim 7aylik. Bir kaç aydır elleriyle karnına pat pat vuruyo saçını cekiyo emerken bu arada sinirli sirli kendini sıkıp bagiriyo. Var mı böyle olanlar. İleride beni neler bekliyo 😂😂🥴🤪
Aydanzeyd _elmaliturtam 1 yasinda 11 aydan beri kendini dovuyor ara sira hirsini alamiyor tabi beni de dovuyor🤣🦦
2lokum_moms _elmaliturtam ayy benim oğlumda çok sinirli düşse yeri dövüyo düşün 😁beni bile dövüyo elinde bişey olsun hyır dersem çarpıyo ne varsa 14 aylık bıdır bıdır kavga ediyo bide ne dediği belli değil ısırasım geliyo öyle yapınca 😍😍oğlum oraya kafanı vurursun acır diyorum buna bile sinirleniyor bilerek çarpıyo kafasını
_Ahlas_ _elmaliturtam benimki kollarını ısırıp ağzını komodine vuruyo ve 3 5 farklı tonda çığlık atıyo😂
_elmaliturtam BalarisiYusra ayy😩 ben boyleymisim annem anlatiyo eşimde sinirli çocuk napsin ki 😂 sizinkide boylemiydi ilk baslarda
BalarisiYusra _elmaliturtam evet çok sinirliydi 😀 yine devam ediyor geçen gün piknikteydik elinde pet bardakla oynuyordu kayınvalıdem elinden almaya çalıştı bi çığırdı sonra vermedi sonra bi kere daha almaya çalıştı bu sefer kayınvalıdeme sanki vuracakmış gibi uçtu 😁😅 10 aylık daha
_elmaliturtam 2lokum_moms ahhaha baya agrasifmis sizinki. Ben hatırlıyorum kafamı duvarlara vuruyodum sinirlenince saçlarımı yoluyodum 😂
2lokum_moms _elmaliturtam bende öyleymişim annem sana çekti kafanı yerlere vuruyodun sinirden diyo 😁😁
_elmaliturtam Mom727272 hepsinin karakterleri işte farklı farklı. Birde sağını solunu carpiyo maşallah sesi cikmiyo. Geçen gün bana kafa attı burnum kırıldı sandım sızladı onda ses yok 😂😂
_Ahlas_ _elmaliturtam öyle tabi o yüzden tepki vermeden izliyorum aksi halde alışkanlık haline geririyorlar