Ezel07 Hanımlar merhaba bebegim akşam saat 9 oldumu uyuyor sabaha kadar gece sadece 2 defa falan uyanıyor acıkıyor sanırım emiyor ama sütüm yetmiyor Bi biberona ne koyupda verebilirim doyurucu olarak bu arada bebegim 10 aylık
F-Betul @Ezel07#Ezel07 Normal bebek maması kullanabilirsiniz sma, aptamil gibi markalardan size uygun olanı seçin kabız ve gaz yapmayan türleri var mesela ben sma comfort kullanıyorum içinde biogaia var memnunum.
bikerem Ezel07 arkadaslar 2 numara yazmis ama aptamil alacaksaniz 9 aydan sonra 3 numara alinir. Ustunde de yazar. 6 7 olcek icer sanirim bebeginiz
polhymnie Ezel07 gece beslenmesi çok tavsiye edilmiyor artık büyüyor bebeğiniz. Nasıl ki biz gece kalkıp yemiyoruz onların da yemesine gerek yok. Hatta gece beslenmeleri reflüye diş çürüklerine sebep olabiliyor. Benim oğlum da aynıydı ben gece emzirmelerini kademeli olarak kestim. Şu an 9-9.30da emip uyuyor ve sabah 6’da kalkıyor. Emme alışkanlık haline geldiği için kalkıyor bebişler belki deneyebilirsiniz. Mama ile şişirmeyin tavsiyem ☺️♥️
Deletedmom5455451 Mama kullanabilirsiniz aptamil gaz yapıyor tavsiye. Etmem hipp olabilir 2 numarası yada Türkiye de olan Bi başka marka almanyada yaşıyorum ordakilri pek bilmiyorım
F-Betul Ezel07 10 aylıksa 2 numara kullanın zaten üzerinde yazar ay aralığı sadece gece verecekseniz çok vermenize gerek yok bence ama cc hakkında pek bilgim yok ben üzerinde yazan ölçüye göre hazırlıyorum veriyorum içtiği kadarını içiyor uyku arası olunca fazla içmiyorlar zaten. Deneye deneye bulursunuz doğru miktarı.
bikerem Ezel07 sma 2 numarasi 1 yasa kadar. Her mamaninki farkli ustunde yazar muhakkak bakin. Yani aptamil alirsaniz 3,sma alirsaniz 2,bebelac alirsaniz 3 numara,hipp alirsaniz 2 numara almalısınız
Ezel07 polhymnie evet çok haklısınız ama nasıl desem benim bebeğim yemege düşkün bir bebek ti ama bu aralar boğazı şiş oldugundan gün içerisinde doğru düzgün bişey yemiyor hep suyla şişiriyor kendini o yızden gecede olunca uyandıgın da sütüm doyurmuyor
polhymnie Ezel07 iyice acıkmasını bekleseniz yatmadan 1 saat önce verseniz belki işe yarayabilir. Muhallebiyi meyveli deneyebilirsiniz tok tutuyor