Alnalmeda Merhaba bebeğim 21 günlük oldu bugün ve yaklaşık 4 gündür uyuttuğum an 5 dk sonra uyanıyor uyuyamıyor ama sebebini anlayamadım ilk bebeğim tavsiyelerinizi bekliyorum
Balbebek_Egemen Alnalmeda kucağınızdan indirme benim de aynıydı ve uyuyunca korkuyodu ben bağrıma yatırıp o şekilde uyutuyodum ve uyanana kadar bağrımda oda bende uyuyorduk ama benim uykum hafif kımıldasa uyanıyodum
aysenurkerem Alnalmeda benimde bebeğim 21 günlük aynı şeyi bizde yaşıyoruz. Kilosunda problem yok gazını çıkarıp yatırmama rağmen aynı şey oluyor bende burda bekleyeyim 🙄
nihan_arslan Alnalmeda malesef gaz canım aynı şeyden bnde muzdaribim:(28 günlük bnm de oğlum 20. gün başladı.zaten bu kolik 2. haftadan sonra başlıyormuş🥺
Balbebek_Egemen Alnalmeda 40 çıkınca değişiyor Bebekler 40 çıkana kadar böyleydi sonra düzene girmeye başlıyor yavaş yavaş
Edaozdxx Ya da gazı vardır. Emzirdikten sonra 10-15 dk kadar sırtını ovalayıp gazını alıyor musunuz? Bir huzursuzluğu olmasa uyanmaz canım.
Alnalmeda Edaozdxx genellikle çıkartıyor ama okadar uzun süre uğraştığımda çoksamazsa yatırıyorum bende
Seden Balbebek_Egemen bugun 40i çıktı oğlumun umarim dediğiniz gibi olur yoksa hunili günler beni bekler 😂
aysenurkerem nihan_arslan Allah Allah valla üzülüyor insan 🤦🏻♀️ Kundaklanmayı pek sevmiyor sıçrıyor ve uyanıyo , uyuduktan sonra kundak yaptım kollarını açamıyor ama yine sıçrıyor