Elifnisaaaa Arkadaşlar 2. Ay atagi ne kadar sürede bitiyor ? Kızım 2+4 günlük, artık uyuyamiyor sürekli onunlayim uyku desen yok beş dk. Uyuyup uyanıyor Ne zman geçer bu sürec ? Bilgisi olan yazsın fikri olan varsa yazsın açığım her şeye yeterki duzelsin 😔😔
NNF19 Elifnisaaaa maalesef daha cok minik oldugu icin tek ihtiyacı sizsiniz sadece sizi istediği için bile ağliyor olabilir 😞 sabredin evet zor ama geçmeyecek bişey değil
10sare Elifnisaaaa 3 aya yakın geçiyor merak etme zor evet ama geçiyor sadece çokça ilgi istiyor öp sarıl bolca emzir
Kuzeyim09 Elifnisaaaa 2. Bucuk 3 e girerkeb geçiyor canim gerçekten cok zor ama sen bide 4. Ay atağını gör sukredersin. Bu bi süreç ve geçecek boyle düşün
Tazeanne3434 Elifnisaaaa bizim 1 hafta sürmüştü sonra düzene girdi aşının verdiği huzursuzlukta oluyor o ayda malesef Allah sabır versin
Aslylmz Elifnisaaaa o geçtiğinde 3. Ayın tadını çıkar çünkü daha zoru 4. Ay atağı geliyor. Ben şu an onu yaşıyorum 😞 3. Ay cennet gibiymiş 😅
10sare Elifnisaaaa şuan gündüz uykusu sorunlu biraz annem ilginyor ben bakamadığım için diş yeri kaşınıyor zor demeyelim de kolay geçecek diyelim 😄
Aslylmz Elifnisaaaa ben de bi post açmıştım demin. bir bak istersen yorumlara 😬. 35 diyen var 5 hafta diyen var ağlayacağım 🤦🏻♀️
Elifnisaaaa Aslylmz baktım net 1 ay en aşağı of of yapacak bir şey yok ins. Rahat atlatiz ne diyim ki ben 2. Ay sendromunu bir atlatayim da 😆😆
Elifnisaaaa Kuzeyim09 2 hafta 2. Ay atağında oluyro 4 5 hafta da 4. Ay atağında oluyor git gide atak süreçleri üzuyo yani Allah hepimize sabır kolaylıkla atlatma gücü versin.