Mutlu_huzurlu Kızlar pandemi sosyal yardımı alan var mi? Ne zaman başvurdunuz? Ne zaman onaylandı? Hala devam ediyor mu acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim.
seymabykn Mutlu_huzurlu 2 kere başvuru yapmama rağmen dönüş alamadım, maddi anlamda da sıkışık durumdaydım ama yardımcı olan yok. Süreç devam ediyor yazıyor. Paranın geleceği yok anca evi arabası olanlara versinler 😂
morkalp Mutlu_huzurlu 2 kez başvurdum hala daha devam ediyor da ediyor… 400.000 liralık arabası olan arkadaşıma çıktı canım araban evin yoksa çıkmıyor haberin olsun boşuna bekleme..
Elifsrslmz Mutlu_huzurlu ben e devlet üzerinden başvuru yaptım bir kere iki kere de aldım ilkinde pttden aldım ikincisi bildirdiğim hesabıma yattı pandemi destek ödemeleri kalktı diye biliyorum
[silindi] Mutlu_huzurlu geçen seneden beri devam ediyor iptalde edemiyorum paraninda bize gelesi yok heralde 😁
prensesannesi4 seymabykn eşim askerde evim arabam yok eşim askere gittiği için de işinden ayrılmak zorunda kaldı 3 kere sosyal yardım aldım lütfen böyle diyerek insanları aşağılamayın
Elifsrslmz morkalp bizim hiç birşeyimiz yok eşim internet hizmetleri işi yapıyor bu durumda eşimin sigortası yok arabamız yok evimiz kira bankada paramızda yok
Mutlu_huzurlu morkalp Hayret bisey ya gercekten cok sacma. Evimiz kira eşim fabrikada çalışıyor. Ama çıkmıyor 🤔
Mutlu_huzurlu Elifsrslmz Ne zaman basvurdun peki canım. İlk söylendiği zaman mi? Hem esim basvurdu hem ben ama yok yani.
Mutlu_huzurlu prensesannesi4 Yok canım kimse kimseyi asagilayamaz da. Bende basvurdum maddi olarak ta sikintidayiz. Önümüzde kurban. Gelseydi cok iyi olacakti ama olmadi malesef. Gelenlere ne mutlu.
seymabykn prensesannesi4 benim sizi aşığıladığım yok ki. Maddi durumu iyi olanlara verilip maddi durumu olmayanlara verilmiyor bunu demeye çalışıyorum
Elifsrslmz Mutlu_huzurlu pandeminin ilk başladığı zaman başvurmuştum başvurudan 1ay sonra yattı ikicisi de tv de bakan açıklama yapıp tarih vermişti
Mutlu_huzurlu prensesannesi4 Sağol canim inşaallah ama arkadas bitmis heralde diyor. Hayırlısı artık 🙂
Elifsrslmz Mutlu_huzurlu internetten bir araştır istersen ama şu an bütün yasakları kalktı tekrar verileceğini düşünmüyorum