Omerali_gunlugu Bebeğim 7 aylık 7.300gr kim görse ayyy küçücük ay şuna bak suratı küçücük nasıl yürüyecek bu psikolojimi bozdular artık bunaldım
Balkizinannesitugce Omerali_gunlugu herkesin ki nasıl yuruduyse benimkide öyle yürür de sende sağlıklı olsun yeter benimkide biraz toplu bu nasıl yurucek diyorlar bilmem yürür artık nasıl yururse diyorum toplu falanda değil çok normal yani kg mi Dr yedir normal dedi
Zuzupoyraz Omerali_gunlugu Herkese he diyip geçmeni tavsiye ederim oğlum 18 aylık 9 kilo koşuyo deli gibi 11. Ayda yürüdük biz boşuna kafana takma canım o işler kiloya bakmıyo
biranneikikedi Omerali_gunlugu çok ayıp ya gerçekten yaptıkları ayıp artık. Genetik diye bi şey var. Annenin bebeğin gebelikte sonrasında yaşadığı süreç hepsi her şey etken. Ama ağızlarında bi tombik çocuk iyidir lafı gidiyor. İnsanların sonraki 12344 gün bunu kafasına takacağını bilmeden konuşuyorlar
_elmaliturtam Omerali_gunlugu valla benim kızımda 7aylik 6600felan yurutece koyyorum arada ucuyo resmen kosuyo bildiğin. Bosverin insanları nefret ediyorum bu tiplerden ya. sağlıklı olması ille kilolu olması demek mi yani anlamiyorum