Markalarını fiyatlarını yazarmısınız ne durumda yeniliği ?
tugceoyku sadece evde takma girişimlerimiz oldu o kadar ben 170 e aldım 100 e satabilirim.
tugceoyku tutumluanne diye bir uygulama var orada dilediğin herşeyi bulabilirsin 😉
tugceoyku e bebekten almıştım bebek arabası alana kadar onunla idare etmek için. Hava şartlarından dolayı pek kullanmadık desem yeridir. Yepyeni duruyor istiyorsanız instagram dan foto atabilirim
tugceoyku solomombaby siyah renk kangurumuz var 3 ay-4 yaş aralığında. Kızım sevmedi hiç kullanmadık. 170 e aldım 130 a satabilirim
tugceoyku bi bayb nin kirmizi renkte elimde var 120ye aldim 80 tl ye veririm 2 çocugüm oldugu için kullanirim zannettim ama asil 2 çocuklu olunca kanguru kullanilamiyomuş bunu anladım 1 kere kullandım
tugceoyku canım satıyorum ben gri renkte bel destekli ergonomik yenidoğan aparatı var ayrıyeten fermuarlı gözü var :)
Cevap lütfen
Ben solomombayb var yeni doğan aparatı yok oğlum hiç sevmedi kullanamadım:(
theboss rengi nedir
tugceoyku siyah renkli sevimli kuşlar diye geçiyor
araskuzumm0918 takip ediyorum orayı da 😊
Azra1818 olur tuceylmazay kullanıcı adım atarsanız bakabilirim teşekkür ederim
Hic kullanmadık kutusunda sıfır babyplus 50tle
Polatalpmoms hangi marka
tugceoyku babalin baby
Ne kadara satıyorsunuz ?
Mamadush baby notalı olan sadece evde taktim yeni doğan aparatı ile birlikte 130 tl
Nsbfn satıldı mı acaba
50 TL bütçem var 2 3 yaşına kadar kullanabileceğim bir kanguru arıyorum. Bebegim 3 aylık. Olan varsa yazarsanız sevinirim.
Gamzemert canım bende var baby2go kırmızı siyah renkte 15-20 kg arası taşınabiliyor düşünürsen