MinnakTosbagm Oğlum dün zeytin yemeye başladı sabah ve akşam kakasında zeytinler duruyordu belli ki sindirememiş normal mi yeni başladığında hanımlar 9.5aylık
Sblsrgnsn MinnakTosbagm cok normal canm 21 ayligiz hala bazen cignemeden direk yutunca direk cikiyor zeytin oldugu gibi
nur-nr_123 MinnakTosbagm cnm bizde sorun olmadı ama bn böyle postlarda okudum anneler slzeytinin kabuğunu çıkartıyoruz o zmn gozlemlenemisler
Zhnce MinnakTosbagm 3 yasina girecek nerseyse hala bir takım gıdalar olduğu gibi çıkıyor Misal gecen koca bir mısır yedi hepsi tane tane çıkmıştı 🤣
MinnakTosbagm nur-nr_123 Bende soydum canım damaklarıyla öğütemez diye ona rağmen ezememiş sanırım ya da üşenmiş 🤣
Karamazofkardesler MinnakTosbagm Çok normal kızım 2buçuk yaşında haşlanmış mısır yiyince öylece çıkarıo 😅
dertlikerkenez MinnakTosbagm 16,5 aylık oldu oglum, hala bütün çıkıyor. Zeytin oldukça hazmı zor bir gıdaymış.
Minikbimelek @MinnakTosbagm ohooo daha kuru üzümler şişip çıkacak semizotları doğradığınız gibi çıkacaaak🙈🤣
MinnakTosbagm Minikbimelek Yaa önceden öğrendiğim iyi oldu hele kuru üzümü birde bizim yavru sağ olsun herşeyden tıkanıyor korktul acaba dedik vermesek mi 🤣
Balbocegi MinnakTosbagm sindirememekten değilde çiğnemeden yuttuğu için. 17 aylık olmak üzere oğlum yediği birçok şey tüm tüm çıkıyor. Benim çocuklar çiğnemeyi bilmiyor maalesef🤦🏻♀️ Ben de yedği şeyin vitaminini alıyor mu bu şekilde diye merak ediyorum
Si_se_ta_be MinnakTosbagm Sanırım 😅 Benim ki herşeyi çekirdekle yada çiğnemeden yediği için alıştım 😅
Zhnce MinnakTosbagm anneliğin ayni zamanda b.k analizi yapmak demek olduğunu bana soylememislerdi 🤣🤣🤣
Umay_ MinnakTosbagm çok normal. Daha bir çok şey göreceksiniz kakada. Mısır taneleri,kiraz taneleri 😄 Bazı şeyleri çiğnemeden yutuveriyorlar,zamanla alisacaklar.
Mrl06 MinnakTosbagm merhaba cnm. Zeytini bebeklerin miğdeleri sindiremediği için o şekilde oluyormuş kakada. Ve hiçbir yararı da olmuyormuş o yğzden benim doktorum zeytin ezmesi yap dedi hep.