256820 Kızlar bebeğim 8 günlük ama gaz sancılarımız başladı 2 gündür çok fazla ağlıyo bende bu damlayı aldım herkes bunu önerdi fakat ne zaman etkisini gösterip rahatlatıyor sizde beni rahatlatın🥺
Cheddar 256820 tamamen bi rahatlama olmuyo gazını çıkarsa bile yine gazı olacak. Düzenli kullanımda 2-3güne etki eder ama şöyle de bişey var her bebeğe yaramayabiliyo🙄
Sdilarapelit123 256820 benim bebeğimde tek işe yarayan damlaydı. Kullandığım an etkisini göstermişti canım. Ama bebekten bebeğe değişir
MrsNur 256820 gaz sancısı 8 günlük bebekte biraz erken gibi, yanlış anlamayın, bilimsel açıdan, 10-15 gün sonra kolik kendini belli eder. Bebeğiniz anne sütü mü yoksa formülle mi besleniyor?
Melisa59 256820 aç olabilir mi acaba. aynısı başıma geldi yok gaz dediler yok kolik sütüm vardı bez sayısı da yeterliydi ama bebeğimi doyurmuyirmus mama verdim kuzu gibi oldu . Unutmayın boş bağırsak ta gaz ilerlemez
Fatma13_ green_love1 ben de 15 günden sonra başladım. Ayrıca probiyotik damlasını da o zamanlar başlamıştım, o da iyi geliyor. Kaleidon kullanıyorum probiyotik ⅚ damla ilk etapta.
256820 Melisa59 Yok çok şükür tok olduğu belli yanii kontrole götürüyorum sürekli kilosu normal ilerliyor
256820 MrsNur Anne sütü ama karnı gacır gucur koca insan gibi gazı var resmen sancı giriyo fena halde ayaklarını çekiyo dümdüz yapıyo resmen gaz sancısı çekiyo yani 🥺
HaLe31 MrsNur katılıyorum benim bebeğimde doğumdan hemen sonra vardı gaz şaşırıyordum internette 2. Ve ya 3. Hafta başlar diyordu sonra öğrendik ki hem makat darlığı varmış hem de alerjisi şimdi rahat rahat yapıyor bebişim ama bunu anlayana kadar 3 ayımız geçti biz de kabus gibi günler geçirdik
Melekatak 256820 benimde öyleydi ya sakın az besleniyordur diyenlere aldırma sadece anne sütü ver sen daha hala çekiyor aynı gaz sancısını karnı gurul gurul 3 aylık olduk bez sayısı yeterliyse hiç korkma
Melisa59 256820 ahh canım benimde normaldi profesör e görüyorum hemde ama çabuk yakıyor benim bebeğim yarım saat te yine acikiyor Muş sütümde vardı bez sayısı kilosuda iyidi ki ilk aylar da çok kilo artışı olur bu seni yaniltmasin
EfeveMert 256820 dr tavsiyesi olmadan 8 günlük bebise damla verme canim hem en az ilk 2 hafta vermemeliyiz diye biliyorum ben
Mer0101 256820 canım aç olabilir benim bebeğimde açlıktan ağlıyormuş gaz sancısı sanmıştım aynısını bende yasadm genelde gaz sancısı 15 20 günlükken falan başlıyor
Es-Es123 256820 bebeğiniz çok küçük doktorunuza danışarak hareket edin mutlaka. biz ilk etapda biogaia probiyotikle başladık. Doktoruna çok ıkınmalar ve zorlanma olduğunu söylediğimde sap simplex kullanmamızı önermişti. Ancak biz 1,5 şişe bitirdik etkisini göremedik. Doktorumuz etki etmiyorsa bırakın dedi ve nurse harveys colex şuruba geçiş yaptık bize bu iyi geldi. Tabi bebekten bebeğe çok fark oluyor her bebeğe yaramıyor. Şuan bebeğim 3 ay 17 günlük ve yaklaşık 20 gündür gaz ilacı kullanmıyoruz. sadece biogaia probiyotik yeterli oluyor.
Bma1204 Sabahları 5 damla biogayıya veriyordum sonra O damlayı kullandım günde 3 defa çok çok iyi geldi kendi çıkarıyor gazını çok şükür
balannesiii 256820 1 aya kadar gazmı değilmi anlaşılmaz demişti doktor ağlamasının sebebi adapte olmasıda olabilir diye ilk 1 ay vermemişti bize damla sonrasında bu sizin kullandıgınızı kullandım ne zaman etkisini gösteriyor blmiyorum ama bizde cok işe yaramıştı
Tbak 256820 hiç ise yaramadı bizde. Ayrıca içindeki katkı maddesi de beni huylandirdi. Bıraktım. Doktoru değiştirdim, nurse harveys verdi diğer doktor. O bizde ise yaradı. Bir de biogaia. Ve kolik biberonu.
256820 Tbak Eğer bende işe yaramazsa dediğinizi alırım da siz ne kadar kullandıktan sonra fayda etmediğini anladınız :(