Kızlar selam bebeğim 35 günlük cok uslu bi bebektir normalde bi sıkıntısı olmasa asla ağlamaz 2 gündür kaka yapmadı sanırım ondan bilmiyorım dünden beri zaten huysuzdu ağlıyordu Ama bugun iyice coştu, uyanık olduğu süre zarfında sürekli ağlıyor emziriyorum yatırıyorum bi şekilde uyuyor gayet güzel uyandığı zaman yine başlıyor ve bir sonraki uykuya kadar bu şekilde ağlıyor ne yapacağımı bilemiyorum ayaklarına karnına masaj yaptım biogaia vermişti doktorumuz bagırsakları gelişme sürecinde diye 5 gündür onu kullanıyoruz sıcak duş aldırdım poposuna biraz uyarı da verdim parmağımla hafiften yok sürekli gaz çıkarıyor alttan ama kaka yapmıyor bi türlü, doktor 1 hafta yapmaması normal diyor Ama yapamamış olmak sanırım ona sıkıntı veriyor bugun 3. Gün hala yapmadı, 1 hagta böyle yapmazsa düşünemiyorum sürekli ağlayacak mı. Annem de üstüme geliyor ne kadar ağlıyor diyor normal bi ağlama değil diyor beni korkutuyorlar cok ağlıyor diyorlar napayım doktora mı götüreyim ağlıyor diye çaresiz kaldım 4 cocuk büyüten sensin sen söyle ne yapayım diyorum çarem tükendi her şeyi yaptım yapılabilecek cocugun baska ne sıkıntısı olabilir bilmiyorum tecrübeli anneler bi akıl versin. Doğru düzgün ağlamayan cocugum ağlamaya başladı bugun deli gibi kucakta gezerek emzikle falan duruyor anca bazen öyle de durmuyor ne yapabiliriz sizce nedendir bu kakadan mı yoksa başka bir şey mi olabilir