Arastryk21 Kızlar sütüm bazen yetiyor bazen yetmiyor begime günde iki defa mamada veriyorum süt verdikten sonra 30 ml Mama veriyorum 22 günlük bebeke 30 ml yetermi ama içtikten sonra ağzı açık mama arıyor gibi ve ağlıyor
Magnolina Arastryk21 Bebeklerin 3 ay dolana kadar doyma refleksi yok günde 4 yada 5 Cisli bezi varsa yetiyordur
Efecanmm Arastryk21 ben doktora götürdüm bebeğimi bu durum için kendim için de gittim her iki göğsümden 25 ml süt geliyor her verdiğimde Dr bunu yetersiz buldu kilo alımı hiç olmamıştı ve bebeğim doymuyordu mamaya başladım 4 öğün emzirme sonrası mama takviyesi yapıyorum 3 ölçek yani 60 ml bu şekilde kilo almaya başladı bebeğim 25 günlük
plakayerli Arastryk21 benim bebeğim ağlıyorsa doyamadığını anlıyorum çünkü eğer gaz sancısı yoksa doyan bebek rahatlıyo ağlamıyo en fazla mızırdanıyo
Arastryk21 PirayeMom bilmiyomrimki içiyormudur sütüm geliyor ama aç gibi yine çünkü aciktigi zamn emziği fırlatır bide deyisik sesler çıkarıyor
Arastryk21 Magnolina yani gün içinde 3 defa filan rahat değiştiriyorum.ama öyle fazla ıslak değil altı 15 gün sadece sütle besledim 280.gr tek almışti
PirayeMom Arastryk21 fazla vermişsin ama ona biraz senim dikkat etmen lazım. Ben şu an iki buçuk aylık bebeğime yatmadan 100 lük yapıyorum sonra emziriyorum uyuyor. Annem ilk zamanlar karnı çok tok emzirme bile dedi bana. Çünkü bi zaman sonra fazla tok oldukları için de rahatsız oluyorlar