Duyguilda Kızlar kızım 2 aylık aventin emziğini almıştım tutmadı bende zorlamadım ama uykuya geçerken bazen zorlanıyor hiç değilse uyuycağı zaman emziği alsın istiyorum var mı emzik öneriniz bibs düşünüyorm ama bilmiyorm
Kaganalis Duyguilda ay benimki ne verirsen tutuyor. Emzigi verince memeyi almiyor. Pes ettim ben kendim emzik oldumnartik🙈
Saliha_Burak01 Duyguilda benim kızımda oguruyordu hatta bazen kusuyordu yavrum ama öyle öyle alistirdim şimdi çok rahatım
Goktugcan Duyguilda kesinlikle en iyi marka aldım ve yurt dışından en güvenilir marka getirttim ama BİM’in emziğimi tuttu 😂
Duyguilda Kaganalis memede uyuyor yerine koyuyorm uyanıyor uyanmasını engeller belki zor dalıyor bi de 😬inşallah tutar da birini
ZynpHafsa3435 Kaganalis benimki ne verdi isem tutmadı bende pes ettim aynen bende anne emzik modunda zor Ama ne yapalım bugünler de geçecek yeterki emsin ☺️ Bide dil bağı var kızımda 5ay 20 günlük ama ben hala sıkıntı yaşıyorum göğüslerim acıyor ara ara yaralar tekrarlıyor
Nehir7778 Ben bibs almıştım çok rahat tuttu.annelerimiz bakkal memesi dediği tarzda bir emzikmiş annem öle dedi😂
KutayinAnnesiii serpil1 Duyguilda kesinlikle nuk kauçuk emzik anne memesi gibi yumuşacık. Ben doğmadan önce almıştım. Doğduğunda tuttu başka emzik aldık yedek olsun diye 4 aylık şuan ağzına verdiğimde tükürüyor. Biberon da nuk kauçuk uçlu sunu aldım bazen sağılmış sütlerimden veriyorum diğer biberonlarda öğürüyor onu tutuyor hem de anti Kolik özelliği sayesinde hava yutmasını engelliyor
Kek Duyguilda bibs emdikçe büyüyo sonra büyüdüğü için ememiyo çöp oluyo 1 ayda benim bebeğimde öyle olmuştu yani
Duyguilda Ebrulig ilk başta zorlamadım çenesi güçlensin diye doktor dene demişti tutmayınca bıraktım bnde ama şimdi uykuya geçerken yardmcı olur belki diye istiyorm belki bizim ki de geç tutanlardan olur
Meyvebicagi Duyguilda nuk yanaklarda iz yapıyor benimki nuk wee hiç birini tutmadı dediğiniz emziği denemeyi düşünüyorum
Kaganalis ZynpHafsa3435 ya benimde hep yara dilbagini bende dusunuyorum. Dili bi bakiyorum catallasiyor bir bakiyorum duz.