Damalakkoo Alıp almamakta kararsız kaldım gidip geldiğimiz yerler belli aslında ama ek gıda dönemi püre mama vs birşey yapıp dışarı çıktığımda o çanta işime yarar mı yoksa almasam da olur mu sizce ?
Kizimmmmm Damalakkoo anne bebek çantalarının ön kısmında bu termal kısım oluyor zaten. O yüzden başka bir termal çantaya ihtiyaç duymadım.
Yaprak2019 Damalakkoo disari cok cikiyorsaniz 3 saat ve ustu bence gerekli hatta buz kabi flan da koyun . Cunku bozuluyor isiniyor.
2maviboncuk Damalakkoo e bebekte termoslar bayb plas ek gıda için çorba vs koymak için onlardan kullanıyorum baya iyi hiç soğutmuyor nasıl koyarsan öyle kalıyor
Damalakkoo Kizimmmmm ben o çantalardan almadım kinetix siyah sırt çantası tercih ettim eşimde taksın diye bebeği de çantayı da o taşıyor 😂
Damalakkoo Yaprak2019 1 saatuzaklığa kahvaltıya gidiyoruz mesela orda en az 5 saat kalıyoruz arkadaşlarımıza da uğrarsak vs 🥲😀
uzumlumakaron12 2maviboncuk belli bi saatten sonra ılıma başlıyo kaynar koydm 3 saat sonra yenecek kıvamdaydı bence daha iyibir markadan termos alın ama su yoğurt vs koyacaksanız kesinlikle termal çanta olmalı yazın su çok ılıma yapıyo yada muz çabuk çürüyo
Yaprak2019 Damalakkoo bence alin, ben skiphop dan aldim termosuyla birlikte cok kullanisli gecen gun unuttum diye normal koydum bozulmus cok tavsiye ederim
Yerfistigininannesi Damalakkoo benim vardı 16aylik olacaz daha yeni memlekete gidiyoruz yol uzun sicak diye kullandım ama cokta ihtiyaç birsey değil gibi