Koala06 Mom05273 https://www.hizliresim.com/szz45nw Böyle oyuncaklar astım bi kaç tane öyle alıştı pusetine yoksa ağlıyor durmuyordu sende dene bi belki sever durur💕🤗
Mom05273 AzraBabyy artık gece hariç memede uyutmuyorum koyarken uyanıyor yanına uzanıp uyutyorm sonra kaçıyorum ordan
Mom05273 Jument valla ya eskiden acaba akşam ne giysem ne renk ruj sürsem ay kilomu aldım hemen spor yapayım diyen benden eser kalmadı bırak süslenmeyi adam gelince sofrasını zor hazırlyom onları hallet duşunu al derken bi bakıyom adam yorgunluktan uyumuş😁
Yamanikomm Mom05273 Yok ya nerde ben goruyirum instagramda bnle ayni anda doguran analsr pedikure bile gidiyor cocugu pusette uyuyor valla analmadimki nerde yanlis yaptim
Eckok Bunları sadece ben yaşıyorum sanıyordum aynı şeyleri yaşıyoruz içim rahatladı biraz 😅 bütün anneler tüm söylediklerinize imza atıyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Şuan bile kucağımda uyudu yerine yatırmaya korkuyorum 🥺
Umutalim Bıyıklarım kocamınkiyle yarışıyor tüm gün bebekle ilgileniyorum çok mızmız uyumuyor emmiyor aşırı gazlı🙄🙄 tükendimmmm
sevdeninasafkosu Mom05273 sling denemenizi tavsiye ederim bebekler slingi genelde çok seviyor. Karnı tok gazı çıkmış bir şekilde koyarsanız rahat bir bir buçuk geçirirsiniz. Hareketli olduğunuz sürece bebek ağlamıyor
sevdeninasafkosu Mom05273 canim iki aylık bebek nolacak sanki hem slingler doğru bağlardan bel destekli oluyor ben bir iki saat taşıyorum hiçbir şekilde belim agrimiyor eğilip kalkıyorum islerjmi yapıyorum