yuksekipek 2 oldu neredeyse dogum yapali ilk adetim hem uzun sürüyo hemde cok fazla kanamam oluyor bi bileniniz varmi neden acaba hamileligimden once 3-4 gun anca surerdi hemde az olurdum
Tugcerylmzkerem yuksekipek Normaldir artik dogum yaptiniz hormonlariniz degisti benimde 3 surerdi hep iki dogum yaptim 7-8 gun suruyor
Bkttduha yuksekipek bende ilk oldum felaketti hem uzun hemde çok fazlaydı kanım zaten düşüktü iyice düştü ayakta durcak halim kalmadı o derece
sevdeninasafkosu yuksekipek benimde 53. Gün oldu deli gibi kanamam olmuştu şok oldum. Bakalım bekliyorum haftaya bir daha olmam lazım nasıl olacak
yuksekipek simaysmother 4 gun oldu ilk gunden beri hem cok yogun oluyorum hem uzun surdu anlamadim bende
yuksekipek Bkttduha ya valla benimde oyle oluyor kesin kanim düşük cunku benimde ayakta duracak halim kalmiyor titremeye baskiyorum kalbime carpinti geliyor giden kanin haddi hesabi yok
Tugcerylmzkerem yuksekipek Her doğum her bebek gibi farklıdır eğer kanamanız ile saatte bir ped doluyor sa ve aneminiz varsa doktora gözükmenizi öneririm
yuksekipek sevdeninasafkosu benimde 55 gun oldu 4 -5 gündür cok fazla oluyorum bakalim digeeleri nasil olcak
yuksekipek Tugcerylmzkerem evet 1 saatte 2 ped bile degistirdim bugun löp löp kan pihtilari bile düşüyor zaten afedersiniz.. zaten boyle gun icinde kotu oluyorum halsizlik bayginlik carpinti felan
Tugcerylmzkerem OzgeCanMira o zaman muhakkak gitmeniz gerekmekte sağlık sektorunde calisiyorum 1 saatte dolu dolu ped fazla kan kaybina neden olur