Canancann Arkadaşlar 15 aylık oğlum var ve sürekli neredeyse hergün mıtlaka kusar. Ama az buz değil midesi boşalana kadar. Yemek yerken hiç zorlamam. İstemediğini belli ettiğinde bırakırım. Bir anda öğürüp kusmaya başlıyor. Yada öksürürken kusuyor. Bişeye dokunup tiksindiğinde öğürüp kusuyor. Kuma brokoliye una vs falan dokunamaz. Dokundursam öğürür. Ne yapacağımı şaştım. Yemek yedirirken stres oluyorum artık. İyi yedi dediğimde son lokmada bişey oluyo kusuyo. Tadı hoşuna gitmiyo mesela yeni bişeyin kusuyo. Var mı aynı durumu yaşayan. Neden oluyo bu lütfen yardımcı olun
Seut Canancann Allah kolaylık versin kusan çocuk çok zor. Bizimki tam 6 ay kustu. Kıyafet yatak yastık yetistiremiyordum. Cildiracaktim artık 😪
Canancann mihrosum ya ne zaman geçicsk bu diye merk ediyorum gerçekten. Yaptığım yemeğe mi acıyayım, emeğe mi acıyayım, okadar yedirmek için uğraşıyorum ona mı üzüleyim, yemeklerin vitaminini alamıyo ona mı yanayım bilemedim artık
Canancann mihrosum yani çok iyi diyemem zaten doğduğundan beri meme reddi falanda vardı hep problem oldu yemesi yani. Kilosuda şuan 11 heralde baya oldu gitmeyeli. Ama boyuda var
mihrosum Canancann kuzuum 15naylık 11 kg cok iyi masallah. Demek kusması vitaminlerin gitmesi demek degil. Oyle dusun bide. Bugun 19aylık bir anne 9 kg bebegım yazmıstı. Yani ıcını ferah tut. Bazı bebekler cok kusuyor. Kızım 7ay her dakika kustu. 1yasına kadar surdu kusması ara ara. Drmuzunnogluda 9ay kusmus. Bebek kg alabiliyor sa kusma cok onemlu degıl demıstı drmuz
Canancann Seut inanırmısın hergün bir halımı halı yıkamaya yolluyorum teker teker.heryer kusmuk içinde. Hadi onuda geçtim cidden emek emek yaptığım yedirdiğim şeylerin hepsi boşa gidiyo
Seut Canancann inanırım 😔 bide kusmuk lekesi ilkden çıksa da sonradan sarariyor yine. Benim nevresimlerim yastık kılıflarım yıkayıp kaldırmıştım. Bi baktım sararmış