Gzmzmn Arkadaşlar bebeğim çok yemek seçiyor sadece köfte, yoğurt çorbası ve yumurta yiyor. Siz neler veriyorsunuz bir gun boyunca neler yiyor bebeginiz yazar misiniz? Fikir olur ❤️
Aryemus_3 Gzmzmn Benim 15 aylik sabah patatesli omlet peynir sulandırılmış pekmez verdim öğle yemeği köfteli barbunya yaptım arada yoğurt yada meyve yiyor akşamda bazen çorba bazen kefir buskuvi meyve karıştırıp yediriyorum
Eesay Gzmzmn 13 aylık oğlum bu sabah peynirli omlet, domates, zeytin yedi. Öğlende pirinçli semizotu yemeği yedi yoğurtlu. Akşama da tavuk yapacağım bize ondan yiyecek. Aralarda da meyve verdim
Melike66 Ben bebeğime kahvaltı yaptıramıyorum 19 aylık hiç sevmiyo kahvaltı iştahlı bi çocuk değil zaten ama diğer öğünlerni azda olsa yiyor ama kahvaltı yaptıramıyorum 😔 öğlen çorba aksmda biz ne yersek aralrdada yerse meyve
18012020--- 17.5 aylık sabah yumurta labne peynir zeytin domates salatalık yer. Bugün ceviz verdim 1 tatlı kaşığı pekmez içti. Öğle yemeği yayla çorbası biraz pirinç pilavı ve karpuz yedi