Hilallalbayrak Selam kızlar evde Fi Çi Pİ kitaplarım var okumak isteyen olursa sadece gönderi kargo bedelini ödeyerek gönderebilirim belki okumak isteyen olur diye yazayım dedim boşa para vermeyin almaya niyetliyseniz.
Alazcns Hilallalbayrak vakti zamanında kac milyor verdim de aldim. Bebeden sonra kitap okumayı geçtim ders çalışamıyorum 😂
Hilallalbayrak Asafinannesi56 canım sera35 ilk yazmış ona kısmet oldu okuduktan sonra belki sana paslar 😉😘
Asafinannesi56 Hilallalbayrak aynen cnm nasip..gule güle kullansin inşallah 💜bubarada cok guzel fikir tebrik ediyorum sizi cani gönülden 😍😙
Asafinannesi56 Sare35 sahi mi...cok sevindim 😍ne zmn bitirirsiniz mesela Biz nerden haberlesebiliriz sizle de
Sare35 Asafinannesi56 instagram hesabınız ne ekleyeyim çalışıyorum çok hızlı bitiremesem de en hızlı şekilde okumaya çalışırım
Asafinannesi56 Sare35 verimli okumanizi isterim benm yuzumden aceleye getirmeyin 😙bende ogrenciyim finallerim falan var zaten...hesabim sevdalimvuslat...siz de hesabinizi soyleyin ben takip isteklerini kabul etmiyorum en azindan siz oldugunuzu bilirim ya da mesaj atarsiniz 😍❤
Sare35 Asafinannesi56 tamam canım finallerin haziranda biter ben o zamana kadar okurum zaten ekliyorum seni şimdi iki çocuk var profilde kabul et mesaj atarım tanışırız iki kişi çıktı 7 takip 0 takipçi olan mı