AselZeynepli Merhaba anneler kızım 2 aylik olacak hiç bir emziği tutmuyor aksama kadar yapışık ikiz gibiyiz fazla emdiği için de kusuyor ne önerirsiniz tecrübelerinizi anlatın lütfen 😑😏😐
Mermaid AselZeynepli ah aybi benim kizimda boyle canim emzik gibi kullaniyor beni cok istiyorum emzik tutsun uc cesit emzik denedim tutmadi,philips avent bende denicem onun biberonunu tuttu benimki ,dusun biberon bile almiyor benik kiz😬
Canan07 AselZeynepli ben şanslıyım galiba kizimda tutmustu simdi oglumda tutuyor biz hastaneydeydik verdik tuttu surekli vermediğim halde verince tutuyor iyi olur valla
Pnrnhr AselZeynepli biz de 2aylığız denemediğim emzik kalmadı tutmuyor bazen zorluyorum bi kaç dk emiyo gene atıyo. En tuttuğu emzik de aventin ayıcık değil de diğer 2li mor olan modeli en iyi yine bunu emiyor arada o da habire atıyo ben veriyorum bir ay daha böyle uğraşacam artık 3.ayı dolunca da almazsa vermicem
Feyzab Plips Avent marka emzik oneririm anne meme ucuna en yakin sekilde o var biraz pahalı ama ise yarar diye umuyorum
Sevgik AselZeynepli ultra soft olani arkadasimin bebegide hic bir emziği almıyordu onu tavsige ettim ve emiyormuş denemenizde fayda var 😊
AselZeynepli Mermaid oy kuzum benim ya 😊 ben her çeşidini denedim aventin iki çeşidini de denedim yok tutmuyor
Rumeysazuhal Benim kizimda oyleydi hiç bir emzigi tutmamisti evde 10 farkli emzik duruyor en son aventin soothie emzigini aldim onu tuttu cok şükür denemeni tavsiye ederim
Dengenc Benimkide aynı şekilde hiç bi emzik fayda etmiyor :( sürekli yapışık ikiz gibiyiz bu durumdan memnunum gerçi ya emmeseydi diyorum ama emzik dışarı çıkarken uykuya dalarken işe yarayacağınındğşğnüyorum dün akşam chicco tamamen kauçuk emziğinide aldım yon oda fatda etmedi midesi bulanarak itiyo