kubra2608 Gizem9565 günde 1 kere yapsa engel değil de 5-6 biraz çok gibi annemler hep az kaka yaptığında daha çok kilo aldığını söyler
Minikpandailay Gizem9565 Bende öle duymustum annemlerden. günde bir yaparsa yedikleri yarar derlerdi. Kaç aylik Bebeğiniz? Üçüncü aydan sonra azalıyor kaka şıklığı
Tatlim Gizem9565 alakası yok canım benim bebeğim doğduğundan beri çok kez yapar . Günde 5-6 yi bulduğu bile olur. 13 aylıkken 16.5 kg ise hiç etkilenmemiş demek ki.
tugceyildiz Bence engel değil ama ben de duymuştum çok sık yapan daha az kilo alır diye benim oğlum hem sık kaka yapıyor hem kusuyor ama şükür kilo alımı iyi
tugceyildiz Gizem9565 bir kilo civarında aldı sanırım bu ay ama benim bebişim 2 aylık sizin bebeğiniz kaç aylık
tugceyildiz Tatlim maşallah bebişinize nasıl kilo aldırıyorsunuz benim kızım 16 aylık 9 buçuk kilo hiçbir şey yediremiyorum
denizzzz95 Gizem9565 kesinlikle alakası yok 27 günlüğüz maşallah çok topladı doktor fazla diyor kilosuna hatta Oğlum günde 5 6 kez kaka yapıyor çişini saymıyorum bile🤷🏼♀️
selinkp Gizem9565 alakası yok bence benim oğlum da 1 aylık çok kaka yapar bide kusar sürekli ama kilo alımı gayet iyi
Tatlim tugceyildiz anne sütü aliyor. Her ogununu atlamadan yediriyorum. Her gün avokado ve çerez meyve bunlar Fix. Prebiyotik yoğurt mayaliyorum. Her gün etli bı yemeği oluyor. Kıyma tavuk balık gibi. Onun haricinde özel bir şey yok
Aznurr Gizem9565 ben öyle bişey duymadım benım bebeğimde 7 buck aylık 1 haftdan önce yapmaz çokta öyle abartlılı bı kılosuda yok ..: Belkı doğrudur bılemem dedikleri , biz tersini yaşıyoruz belkide…