Minikannesiii0655 Yenidoğan bebeğimin karnını doyurdum altını temizledim gazını aldım ama uyumuyor uyutmak için ne yapmalıyım 😂 gece gündüz böyleyiz 😂
Alparslaninannesii Minikannesiii0655 canım kundak yap uyur o zaman ellerinden ayaklarından korkuyor bide aniden refleks haraket ediyor ya uyanıyo o zaman
Mom727373 Minikannesiii0655 canım normalde emerken uyuyup kalır eğer çok yeniyse. Ama öyle olmuyorsa da yarım kundak yapıp kucağında veya beşikte biraz sallar gibi yapsan uyur hemen
Jument Minikannesiii0655 memede uyuya kalmıyor mu ? Benimki memede hemen uyurdu. 2 aylık oldu hala da öyle:)
May01 Minikannesiii0655 benimki de uyumaz ve yatmazdı mecburen kucakta gezdirerek uyutuyorduk malesef🤣 3 ay kucakta gezdirerek uyuttum şimdi de sallayarak uyutuyorum
Minikannesiii0655 Jument memeyi hiç bırakmıyor çekmesem ⅔ saat öyle kaldığı bile oluyor :) uyanıncada uyumak bilmiyor ayy ben napıcam
Minikannesiii0655 May01 tek ben değilmişim demekki benimkide öyle suan babasında hemen uyuyo benimle bütün evi gezeriz öyle uyur sıpam😂