PrensesimDuru Arkadaşlar kızım 12 ağustosta 1 yaşına girecek. Organizasyon ile yapayım diyorum ama benim yaşadığım yerde pek güzel yapmıyorlar bu yüzden kendim hazırlamak istiyorum. Ammaaa bir fikrim yok. Bana güzel şeyler satın alacağım siteler ya da doğum günü fotolarını paylaşıp yardım eder misiniz çok kararsız kaldım ☺️
Asilturk PrensesimDuru instagram da partiden galiba sitenin adı cok güzel şeyler var kendi konseptinizi yapabilirsiniz
Begonvillll PrensesimDuru bizimde 6 ağustos dgünü. Oğluma tilkili konsept yapacağım. Alışverişi partimugi sayfasından yaptım. Daha gelmedi henüz. Ama güvenilir bi sayfa. Orqya bakabilirsin
Candy1907 PrensesimDuru kbk market sayfası var Instagram’da. Ben ordan aldım memnun kaldım. Farklı konseptler, afişler vs.var. inceleyin mutlaka bulursunuz 😊 bu arada balon zinciri düşünüyorsanız elektronik pompalar var, ondan almanızı öneririm. Büyük kolaylık oluyor
Deletedmom0099 bizimki böyleydi, herşeyi trendyoldan aldım linkten bakabilirsiniz; https://ty.gl/iil2mggr
alyn PrensesimDuru erkeklere pek bir seçenek yok bende safari konsepti yapmayı düşünüyorum eşimin ailesi ve benim ailem olacak
PrensesimDuru Candy1907 çok teşekkür ederim bu balon zincirini yapmak zor mu ya ? Ben yapabilir miyim ki bilmiyorum
Habisoo34 PrensesimDuru hayır hiç zor değil bende öyle sanıyordum ama zincirlerin deliklerine balonları geçirmek yeterliymiş YouTubda videolardan da bakabilirsiniz ama zorluğu yok balonları şişirmek uğraştırıcı sadece
Candy1907 PrensesimDuru açıkçası uğraştırıyor biraz, sabır lazım ☺️balonları şişirmek ayrı iş, onları balon zincirine takmak ayrı iş.. ben elektronik pompa aldım, o oldukça kolaylaştırdı. Tavsiyem çok fazla sisirmeyin, balon zincirine takması daha kolay olur
MssKrks PrensesimDuru Canım ben çok masraf yapmadım. Öyle bi konseptse yoktu sade, hoş olsun bize anı kalsın yeter diye düşündüm. Süsleri internet sitesinden aldım. Pastayıda instagramdan maket olarak 250 TL yaptırdım. Pasta 2-3 sene dayanıyor süslerini söküp seneye başka şekilde süsleyip tekrar kullanacağım . Site ismi paylaşmak yasak mı bilmiyorum istersen özelden söyleyebilirim nerden aldığımı.