mihrosum Arkadaşlar beyazlarda kimden duysam domestos dokuyorlarmıs makineye nasıl yapıyorsunuz ne kadar kullanıyorsunuz merak ettm denemek istiyorum
g-k-s0212 mihrosum ben kokusunu sevmiyorum kosla kullanıyorum onun yerine azıcık. çamaşır suyu çamaşırları yıpratıyor bence
Berenkooommm mihrosum ben direk makinaya dökmüyorum kovaya su doldurup beyazları içine atıyorum domestosu döküyorum 1 saat falan bekletip sulu makinaya koyuyorum çamaşırları bembeyaz oluyor direk makinaya dökünce çok etki etmiyor
Ygtakn mihrosum canım ben beyazlara sadece eşimin gömleklerine kosla ve domastos döküyorum az cünkü 1 gün giyiyor ama battıgı için temizliyor
ilkgozagrimm mihrosum ben kullanıyorum makine su alırken beraber içine döküyorum hemen direk dökünce bazen acık renkte olsa hemen beyazlatıyor ama suya katınca bir sorun olmuyor
UmmSalih mihrosum kan olan yeri soğuk suyla yıka güzelce beyaz sabunun varsa çitile çitile at makinaya 60 derecede birazda domestos dökebilirsin deterjan gözüne
Birbebek34 mihrosum kan lekesine birebir dis macunu hemen çıkarıyor macunu döküp eski bir diş fırçasıyla ovarsan hemen çıkar 😊
Tuba mihrosum domestos kullanıldığında bence 1-3 kez de öyle yıkamak gerekirki tamamen çıksın çamaşırlardan çünkü çok zararlı. Ben vanish kullanıyorum 🙏🏼
Tatlican mihrosum çamaşır suyu senede 1 vaya 2kere toz deterjanin uzerine yarım türk kahve fincanı kadar koyuyorum