Zeyyy Balbebek_Egemen annem guatir ve hasimato 4 çocuk doğurmuş. Tabi eskiden hastalığının tanısı yoktu çok rahatsız olurmuş şimdi hergün düzenli hap kullanıyo. Bu hastalık sürerken hamile kalmak için doktor kontrolünde olmak gerekiyormus şimdi de kuzenime tanı konuldu da
Sshhhh Balbebek_Egemen ben hamike kaldıktan sonra ilk testlerde öğrendim değerim 19.20 ydi dahiliye doktoru çok şaşırmıştı nasıl hamile kalabildin dedi hamileliğe engelmiş hormonlar yavaş çalıştığı için yumurtalıklarda etkileniyor
EsraEfee Ben 12 senedir bu hastalikla yasiyorum.korkuykrdum acikcasi cocugumda bi sikinti olur mu diye. Doktor kontrolunde oldugunuz zaman hic bi sikintinolmuykr cok sukur
Balbebek_Egemen EsraEfee benim kız kardeşimde var ve düşük ve hamile kalamıyor o yüzden merak ettim bundan dolayımı die kadın Doğumdan randevu aldılar gidecekler ama
EsraEfee Balbebek_Egemen doktor kontrolu ile degerlerini dengede tutarsa bir sıkıntı yasamaz. Ben yillardir artik alıştım. Degerimin yukseldigini yada düştüğünü tahlil bile yaptirmadan anlayabiliyorum.